OPHØRSUDSALG - MINIMUM 35% RABAT PÅ NÆSTEN* ALT - HAR DU FUNDET NOGET DU KAN LI'? Vi har få på lager tilbage af hver, så vente ikke for længe

Her finder du Liams.dks store udvalg af bodyer fra Joha. Bodyerne fra Joha findes i både langærmede og kortærmede modeller. I de varme måneder er en langærmet body god uden en bluse over, og når det bliver køligere, er det nemmere at holde barnet varmt med en bluse over den langærmede body. De kortærmede bodyer kan også bruges alle årstider, og er fantastiske om sommeren, når alt andet tøj er for varmt.

Læs mere

Joha's lækre uld bodyer

Joha er kendt for brugen af uld i alle deres produkter, og bodyerne er af 100% uld.

Joha blev grundlagt i 1963. Joha’s fokus har de sidste 50 år været - og er stadigvæk - kompromisløs kvalitet, den bedste uld, holdbare pasformer og lækkert design.
De er et af Skandinaviens førende producenter af uldundertøj til børn, og de var da også de allerførste på markedet med uldundertøj til børn.
Joha’s uld er mulesing-fri uld, og de går op i at dyrene bliver behandlet godt. Uld er isolerende, absorberer fugt og tillader huden at ånde igennem det.

En body har flere funktioner: Den kan bruges som nattøj om sommeren, eller året rundt hvis du har et varmt barn. Den kan bruges som undertøj, mens barnet stadig bruger ble. Og en body kan også bruges i stedet for en bluse, både langærmet som kortærmet.

Bodyerne fra Joha har trykknapper på skulderen, så de nemt kan komme ned over barnets hoved. Og så har de også trykknapper i skridtet, så man med et snuptag kan få skiftet barnets ble.