Spar 35 %
DKK 389,35
DKK 599,00

Skriv din e-mail-adresse her, hvis du vil have besked når vi igen har denne vare på lager:Dag til dag leverinig
Fri fragt over 899,-
30 dages returret

Farve: Grå/oliven
Materiale: 100% viscose jersey - Ökotex 100 certificeret

Smuk, enkel og anderledes ringslynge fra Je Porte Mon Bebe. A little wrap without a knot kalder de den selv - og det er lige præcis hvad det er. Ingen knuder, og nem at bruge. Perfekt til de stunder, hvor du ellers ville bære dit barn kortvarigt i armene. Det kan f.eks. være en indkøbstur, ved madlavning, eller når barnet ikke helt kan beslutte om det vil gå selv eller bæres. 

Je Porte Mon Bebe ringslyngen er perfekt til, når du let skal have baby/barn ind og ud af slyngen. Den er meget komfortabel og let at bruge og justere. Den er lavet i viscose jersey (som selvfølgelig er Ökotex 100 certificeret), hvilket gør, at stoffet strækker sig lidt og gør det nemmere at få placeret barnet, uden at skulle indstille for meget på slyngen - de fleste ringslynger er lavet af fastvævet stof, hvilket gør, at de ikke giver sig helt så meget. 

Je Porte Mon Bebe anbefaler at man bruger slyngen fra nyfødt til ca. 14 kg. 

Den kan bruges på begge skuldre, men husk at skift skulder ind imellem. Kan bruges til alle voksne der vejer under 110 kg. 

Stoffet kan vendes så du kan selv vælge hvilken farve der skal vende ud. Je Porte Mon Bebes ringslynger har alle 2 farver - en på hver side. 

Du kan bære dit barn enten mave mod mave eller på hoften i en ringslynge.

Denne ringslynge har en særlig beskyttelse rundt om ringene, som ligner en lille sød læderpuder - den beskytter slyngen og dit barns pilfingre - desuden giver den et lækkert, stilrent look.