DKK 1.199,00
Mærke: Je Porte Mon Bebe
Type: PhysioCarrier
Farve: Grå

Du skal være hurtig - det er den sidste tilbage på lager

Dag til dag leverinig
Fri fragt over 599,-
30 dages returret

PhysioCarrier fra Je Porte Mon Bebe i lysgrå - lommen på fronten er blå. Denne bæresele er med imiteret læder på blandt andet stropper og hofte rem, så den ser lækker og stilren ud.

Denne bæresele er perfekt til alle årstider da du kan rulle fronten på bæreselen op og skabe ventilation og luft til dit barn, hvis det bliver for varmt. 

Den er skabt til at følge dit barn og tilpasse sig dit barn - med en særlig spædbarnspakke kan du bruge bæreselen helt fra barnet er nyfødt. Spædbarnspakken består af en pude og en ekstra nakkestøtte, så du sikrer at spædbarnet sidder i den optimale og mest ergonomisk korrekte stilling. 

Uden spædbarnspakken kan du bruge bæreselen fra barnet er omkring 6 måneder. 

Du kan bære barnet på fronten, på hoften eller på ryggen med denne bæresele.

På denne unikke bæresele fra Je Porte Mon Bebe er der nogle særlige sidestropper der gør det nemt at justere bæreselen i højden, sådan at den altid passer dit barn.

Den har selvfølgelig mange smarte funktioner - feks. et spejl som du kan tage af og bruge til at holde øje med dit barn på ryggen. Den har også monteret hætte som kan bruges til at skåne barnet for sol, vind og vejr. 

Kan maskinvaskes.