• Gratis fragt
  • Hurtig levering
  • 30 dages returret

En bæresele der tilpasser sig dit barn

Je Porte Mon Bebe har lavet et fransk mesterstykke, med deres PhysioCarrier - de har lavet en bæresele der er alsidig, støtter barnet og den der bærer barnet korrekt - også er den selvfølgelig elegant, enkel og stilren i sit udtryk. 

Med en "spædbarns" pakke kan du bruge bæreselen fra barnet er nyfødt. Pakken består af en særlig nakke/hoved støtte og en pude som skal bruges til at sikrer korrekt støtte i bæreselen af små baby'er. Læs mere om pakken længer nede.

Je Porte MOn Bebe PhysioCarrier kan alene bruges fra barnet er omkring 6 måneder og selv kan holde hoved.

Med denne bæresele kan du bære dit barn foran, på hoften eller på ryggen og kan bruges fra barnet er nyfødt (med booster-pakken) indtil det vejer 20 kg.

Den er særligt egnet til at blive brugt hele året rundt, da Je Porte Mon Bebe har sørget for at lave en "lomme" som kan rulles op, sådan at barnet kan få luft på ryggen, og kan komme af med varmen, hvis det er varmt.

Der er monteret et spejl på bæreselen som du kan tage op og bruge til at kigge på dit barn, som sidder på ryggen!

Je Porte Mon Bebe Physio Carrier er anderledes fra andre bæreseler da særlige sidestropper gør at du kan "hive bæreselen sammen" sådan at den altid passer dit barn - og det det helt nyfødte barn. I en for stor bæresele kan du risikere at dit barn ender med at sidde uhensigtsæssigt med sin ryg og hofter - ryggen skal være i en c-kurve og knæene skal være i hofte højde og gerne højere. 

Sidestropperne hjælper også det større barn med at få en mere komfortabel og korrekt siddestilling. 

Sidestropperne er en fantastisk og unik mulighed for at justere bæreselen til netopo dit barns alder. En bæresele skal tilpasse sig baby'en - ikke omvendt! Og det er netop hvad Je Porte Mon Bebe PhysioCarrier gør - tilpasser sig dit barns alder og udviklingsstadie. 

 

Bær din baby korrekt nyhedsbrev - Liams.dk

Vind en baby- eller junior dyne!

Hver måned trækker jeg lod blandt alle der er tilmeldt mit nyhedsbrev. Vær den første til at få mine nyheder, tilbud, tips og tricks.
Nej tak – jeg hader tilbud og gode råd

Tak fordi du vil følge med - vi snakkes ved. Hilsen Lea

Skriv til os her

Chat med os