Lige nu! 30% på alle Voksi poser!

Hos Liams.dk finder du produkter fra Je Porte Mon Bebe. De har et bredt udvalg af ergonomiske bæreseler, vikler og slynger til dig og dit barn. 

JPMBB er et fransk mærke og er vel kendt i hele verden og anerkendt for deres kvalitets produkter. Alle produkterne er blevet godkendt af Hip Dysplasia Institute som sikrer at dit barn har en perfekt ergonomisk stilling i hofterne, når det bliver båret.

Je Porte Mon Bebes filosofi er at gøre babybæring til andet end bare et værktøj - det skal være en mulighed for forældre til at lytte til deres barn (og dem selv), og opfylde barnets behov om nærhed - at øge selvtilliden både hos barn og forældre og at skabe en naturlig og rar hverdag.

For dem er det at bære sit barn, ligeså vigtigt som alle andre dele af, det at være forældre. Den tætte fysiske kontakt skaber det fundamentet for den senere udvikling og tilknytning. 

Med Je Porte Mon Bebe får du gennemtestet og gode kvalitets produkter - både bæreseler, strækvikler og slynger - der er noget for alles behov. Du kan være sikker på at ergonomien er i top.