FØDSELSDAGSTILBUD - 20% PÅ ALT! BRUG KODEN F2018 FOR AT FÅ RABAT PÅ FASTVIKLER. Gælder alt der ikke er nedsat.

ISARA stammer fra Romænien og producerer bæreseler og vikler til babybæring. Selvfølgelig alle ergonomiske for både baby og bærer. 

ISARA tager hånd om børns sikkerhed, ved kun at bruge kvalitetes materiale til at producerer deres bæreredskaber. De har lagt meget energi i, at få testet alle de materialer de ønskede at bruge, sådan at produkterne kan leve op til de europæiske sikkerhedskrav. De har tilført ekstra skum for at øge komforten for bæreren. Alle materialer er GOTS certificeret og nogle også økologiske - du kan læse det på den enkelte vare, hvilke der er økologiske.

 

Læs mere

Sikker og ergonomisk bæresele

ISARA laver bærerseler i fantastisk kvalitet der bestemt sikrer at dit barn sidder i en ergonomisk korrekt position - uden babyindsats. Barnet sidder altså med korrekt rundet rygsøjle og knæ'erne i hoftehøjde eller højere. ISARAs bæreredskaber er godkendt og anerkendt af "The International Insitute of Hip Dysplasia", da de er ergonimske og stimulerer den naturlige vækst og udvikling samtidig med at de afhjælper og forhindrer hofte dysplasi. 

Alle produkter fra ISARA er selvfølgelig sikkerheds godkendt i EU efter det europæiske normativ EN 13209:2-2014 - og også USAs sikkerheds normativ ASTM 2236 - 14.

Du kan roligt putte dit barn i en ISARA bæresele eller strækvikle.

Hvem står bag ISARA?

Hjernen bag ISARA er en mor. En mor til 2 der hedder Monica Olariu. Da hun fik sit første barn i 2009 startede hendes baby-bæring eventyr og det markedet i Rumænien var ikke fantastisk. I 2012 startede hun et t-shirt virksomhed som solgte graviditetes tøj og hun opdagede at det eftergivende stof hun brugte til sine t-shirts kunne være meget komfortablet til en wrap - ideen til den første ISARA wrap blev født! 

Hvad betyder ISARA?

Isara betyder "tæt på dig" på Philipinsk og det er bestemt meningsfuldt når man taler om bæreseler, slynger, vikler og babybæring. Hvad giver mere mening end at bære dit barn tæt på dit hjerte?

Monica deltog på skolen for babybæring i London og hun var imponeret over de mange forskellige designs og muligheder der var indenfor hele babybæring konceptet. Hun bemærkede dog, at ingen almindelige bæreseler havde et panel der kunne justeres (panelet er det stykke hvor barnet sidder med numsen). Hun tog hjem til Rumænien og ledte efter en, der kunne hjælpe hende med at få hendes nye idé bragt til live! 

 

Det var en hård kamp, fordi hun ikke ville gå på kompromis med kvaliteten, men til sidst lykkedes det, og i dag producerer ISARA nogle af de bedste bæreseler på markedet, men mange gode indstillings muligheder, sådan at du altid sikrer at både du og dit barn har en god ergonomisk holdning.