Lige nu! 20% på alt fra Cocoon Company (kapok, uld og majs) der ikke i forvejen er nedsat!

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Liams.dk.

Ønsker du oplysninger eller rådgivning fra Liams.dks side, er denne af vejledende art.

Priser & Betaling

Alle priser på LIAMS.dk er angivet i danske kroner og er inkl. moms. Betaling skal ske online i forbindelse med køb. Når varerne afsendes trækkes det aftalte beløb fra dit kort. Følgende betalingskort kan bruges: VISA / dankort Visa Electron MasterCard Maestro-kort JCB Cards

Betaling med ViaBill

Ved betaling med ViaBill gælder BiaBills betingelser. Betingelserne kan du læse her. 

Annullering af ordrer Betaling med ViaBill

En ordre kan annulleres indtil varen er afsendt. Kontakt os på hej@liams.dk med dit ønske om annullering af din ordre, samt ordrenummer. Er varerne allerede afsendt ydes 30 dages fortrydelsesret.

Rabat

Rabatter gælder som udgangspunkt ikke i forvejen nedsatte varer. 

Levering og forsendelse

Vi afsender normalvis pakker samme dag eller dagen efter, men længere leveringstid kan opstå. Dog senest inden for 4 hverdage - hvis vi ikke kan afsende inden 4 hverdage, vil du høre fra os pr. e-mail. Alle forsendelser leveres med GLS. Efter afsendelse fra LIAMS.dk gælder GLS leveringstider. Ved udlevering af varerne overgår ansvaret og risikoen for varerne til kunden. Det er vigtigt at du oplyser korrekt telefon nr. og e-mail ved ordre afgivelse. Disse oplysninger bruges til at få besked fra GLS når din pakke ankommer til pakkeshop. Det er dit eget ansvar at oplysningerne er korrekte og LIAM & OS kan ikke drages til ansvar for manglende besked fra GLS. Pakker sendt til GLS pakkeshop i Danmark koster 39,00 DKK. Varerne afsendes med GLS til den pakkeshop nærmest forsendelses adresse. Ønskes en anden pakkeshop skal det vælges i check ud. 599. Fri fragt gælder kun pakker sendt til pakkeshop. Der er fri fragt på alle ordrer over Liams.dk kan ikke drages til ansvar for at pakken leveres til pakkeshops der er for langt væk. Pakker med omdeling koster altid 65,00 DKK uanset ordre størrelse.

Forudbestillinger

Har du købt en varer som forud bestilling vil alle andre varer bestilt i samme omgang først blive afsendt når den forud bestilte vare er på lager.

Modtagelse

Det er vigtigt at du ved modtagelsen kontrollere, at det er de korrekte varer du har modtaget. Det er mennesker der pakker din ordre, og der kan være sket en fejl. 

Fortrydelsesret og returnering af pakker Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

LIAMS.dk yder 30 dages fortrydelsesret. Fortrydelsesfristen udløber 30 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis. Du skal inden 30 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved hej@liams.dk. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.                                                                                                                          

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette. Vær venligst opmærksom på, at uafhentede pakker IKKE anses som en gyldig returnering, og hvis din pakke ikke afhentes og sendes tilbage til LIAMS opkræves returfragten af kunden svarende til 69,00 DKK.

Ønsker du en returlabel fra liams.dk som ikke er betalt i forvejen, fratrækkes 49 kr. fra beløbet der tilbagebetales.

Returnering  

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 30 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering til dig og indtil den er LIAMS.dk i hænde. Send derfor altid retur som forsikret pakke som kan trackes, da vi ellers ikke kan bytte/tilbagebetale din returnering. Købskvittering skal vedlægges din returnering. Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage. Hvis du returnerer en varer og du ikke længere opfylder kravene for at modtage en gratis gave, skal du altid medsende den gratis gave ubrugt. Hvis ikke vil du blive fratrukket gavens værdi som er imellem 29-99 kr. 

Varer undtaget fortrydelsesretten  

1. Levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt,  

2.     Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen.

Varens stand, når du sender retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug. Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. OBS: Når du sender en vare retur SKAL original emballage medsendes. Hvis den originale emballage mangler, vil dette fremstå som en værdiforringelse, og der vil blive fratrukket 100 kr. pr. vare der sendes retur uden emballage. Ved returnering af Cocoon Company produkter SKAL den medfølgende emballage/pap bånd omkring varerne medsendes, ellers vil der bliver fratrukket op til 200 kr. af dit købsbeløb, som du ikke vil få refunderet.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 30 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du returnerer en varer og du ikke længere opfylder kravene for at modtage en gratis gave, skal du altid medsende den gratis gave ubrugt. Hvis ikke vil du blive fratrukket gavens værdi som er imellem 29-99 kr. 

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

LIAMS.dk
Tobaksvejen 20, kld.
2860 Søborg

Vi modtager hverken pakker uden omdeling, pakker sendt med DAO eller pakker sendt pr. efterkrav. Hvis kunden ønsker sin vare ombyttet til anden vare ved returnering, betaler kunden selv fragt omkostningerne for at få den nye vare leveret, hvilket svarer til 49 DKK. LIAMS.dk sender et betalingslink med specifikationer af den/de nye ønskede varer + evt. mer pris for ombytningsvare, hvorefter kunden kan vælge fragt mulighed og betale med betalings kort. 

Billeder og beskrivelser af farver

LIAMS.dk kan ikke drages til ansvar for, at billeder og beskrivelser af farver, mål og udseende, ikke lever op til kundens forventninger. Billederne og beskrivelserne er udelukkende af vejledende art.

Reklamation 

LIAMS.dk yder 24 måneders reklamationsret i henhold til købeloven. Du har således ret til at klage over fejl eller mangler, der ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af varen. Hvis du ønsker at påberåbe dig en mangel, skal vi have besked herom inden for rimelig tid, efter at du har opdaget manglen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Varen sendes til: 

LIAMS.dk
kostskolevej 6
2880 Bagsværd

Hvis du ønsker at reklamere over en vare skal du kontakte os på email hej@liams.dk inden du sender varen retur til os. Du skal i mailen skrive en udførlig fejlbeskrivelse eller retur-årsag, og desuden informationer om, hvordan vi kan komme i kontakt med dig ved spørgsmål. I returpakken skal du vedlægge en kopi af din faktura. Lider varen af en fejl eller mangel, vil LIAMS.dk sørge for at reparere varen eller alternativt foretage omlevering, hvis det ikke medfører uforholdsmæssige omkostninger for LIAMS.dk Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav. Kontakt os på hej@liams.dk inden du returnerer din vare, hvortil der aftales forsendelsesomkostninger. Ved ombytning af varer skal den vare der er i stykker sendes retur til LIAMS.dk senest 30 dage efter modtagelse af ny vare. Sker retur forsendelsen ikke rettidigt har LIAMS.dk ret til at opkræve det fulde beløb for den ny tilsendte vare. Der fremsendes en faktura på beløbet med 8 dage netto betaling. Der pålægges renter og gebyrer efter renteloven. Køber skal huske at få en kvittering for at have indleveret varen til forsendelse - ellers vil køber selv hæfte for en evt. forsvunde vare. 

Gratis gave

Hvis du køber for over 1000 kr., giver vi en gratis gave. Du finder de gratis gaver her https://liams.dk/gratis-gaver

Du skal selv vælge den gratis gave og ligge den i kurven. Vi eftersender ikke gratis gaver, hvis du ikke har lagt den i kurven. Hvis der ligges en gratis gave i kurven og du ikke opfylder kravene for at modtage en gave (køb over 1000 kr), vil den gratis gave automatisk blive fjernet.

Hvis du returnerer en varer og du ikke længere opfylder kravene for at modtage en gratis gave, skal du altid medsende den gratis gave ubrugt. Hvis ikke vil du blive fratrukket gavens værdi som er imellem 29-99 kr. 

 

Persondatapolitik 

I forbindelse med køb på www.liams.dk registrerer vi følgende personlige oplysninger: navn, adresse, fødselsdag, telefonnummer og e-mail. Oplysninger registreres med henblik på at kunne levere varerne til dig. Vi indsamler kun oplysningerne ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, og du har til enhver tid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Ligeledes har du til enhver tid ret til indsigt i de registrerede oplysninger. Personoplysningerne registreres hos LIAMS.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. Direktøren for LIAMS.dk har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. LIAMS.dk forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. LIAMS.dk vil ikke videregive information om kunder/brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Vi sælger eller videregiver ikke navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse. Som registreret hos LIAMS.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til os på hej@liams.dk.

Børn og unge under 18 år

Du skal være fyldt 18 år for at handle på www.liams.dk – er du under 18 år skal du have samtykke fra dine forældre.

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Lea Faurschou på hej@liams.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. Center For Klageløsning Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsensvej 35
 2500 Valby www.forbrug.dkEr du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her -http://ec.europa.eu/odr 

Handelsbetingelserne er senest opdateret 27. september 2016