OPHØRSUDSALG ⭐️⭐️20% PÅ NÆSTEN ALT ⭐️RABATTEN STIGER LØBENDE - HVOR LÆNGE TØR DU VENTE? ⭐️BRUG KODEN OPHØR2020 TIL KØB AF FASTVIKLER
Spar 20 %
DKK 172,00
DKK 215,00
Lukning: Knapper
Størrelse: Onesize - 4 - 16 kg
Materiale: Bomuld og polyester

Dag til dag leverinig
Fri fragt over 899,-
30 dages returret

Denne stofble fra GroVia hedder O.N.E og er en fantastisk all in one ble med rigtig godt sug som endda er så godt, at denne egner sig som natble. 

Med O.N.E stofbleen behøver du ikke at vælge imellem knapper eller velcro som lukning. Her kan du have begge dele. Bleen er lavet med et unikt "lukke" system som giver dig mulighed for, selv at vælge om du vil bruge knapper eller velcro som lukning. 

Bleen kommer med 2 indlæg, et stort og et lille - du kan bruge det ene eller vælge at bruge begge til stortissere eller til nat. Det ene indlæg er lavet med "tunneler" - en speciel måde Grovia laver deres indlæg til O.N.E bleen, som sikrer endnu bedre sug. 

Både ble og indlæg er med blødt mikrofleece med barnets hud. Det sikrer også at tis hurtigt ledes væk fra huden og ned i de sugende lag.

Bleen passer til de fleste børn fra ca. 4,5 - 16 kg. Den har knapper på fronten som gør at bleen kan få 3 forskellige størrelser.

Kort fortalt får du med GroVia O.N.E bleen:

- Fantastisk sugeevne som sikrer, at du kan bruge bleen om natten og til stor-tissere

- En onesize ble som passer fra 4 - 16 kg

- En ble som ikke skal vaskes 10 gange før den suger optimalt. En vask og den er klar

- 2 velsugende indlæg som kan knappes i efter behov. Du kan altså nøjes med at bruge et indlæg om dagen og 2 indlæg om natten.

- Mulighed for selv at vælge om du vil lukke med knapper eller velcro

Den er lavet i polyester microfiber, polyester microfleece og de sugende lag er i bomuld. Yderst er der en vandtæt skal af polyester (TPU).

Vask af O.N.E

Hos Liams.dk anbefaler vi at du vasker de brugte bleer hver anden dag. Vask ved 60 grader og uden skyllemiddel. Lav evt. et skylleprogram til sidst så du er sikker på, at sæben vaskes 100% ud af bleen. Brug ikke tørretumbler, da det kan ødelægge det yderste vandtætte lag.