Spar 25 %
DKK 119,25
DKK 159,00

Skriv din e-mail-adresse her, hvis du vil have besked når vi igen har denne vare på lager:Dag til dag leverinig
Fri fragt over 899,-
30 dages returret

Dette blecover fra GroVia er perfekt til en rigtig god AI2 løsning. Her får du et blecover med knapper, hvori du kan knappe dit yndlings indlæg fra GroVia i - eller et hvilket som helst andet indlæg, en prefold, eller hvad du ønsker. 

Dette er en flexibel bleløsning, hvor du ofte kan genbruge skallen flere gange og kun behøver at skifte selve indlægget med sug, når dit barn har tisset. Det betyder at du kun behøver omkring 6-7 blebukser og ca. 20-25 indlæg. Det gør dette til en økonomisk billig løsning. 

GroVia hybrid AI2 bleen er en onesize løsning som passer til de fleste børn fra ca. 3,6 kg til ca. 14 kg. Den kan justeres med knapper så den kan have 3 forskellige størrelser. 

GroVia har 2 knap-ind indlæg som passer perfekt til dette blecover.

Hybrid no-prep indlæg: I modsætning til mange indlæg og sug, så er dette indlæg klar efter 1. vask. Mange indlæg skal vaskes flere gange, før de opnår deres optimale sugeevne, men det gælder ikke dette indlæg fra GroVia. 

Økologisk hybrid indlæg: Et lækkert indlæg i økologisk bomuld med 5 lag økologisk bomuldssug.

Som nævnt ovenover kan du bruge fx. prefolds som indlæg i denne ble også, og du kan nemt give bleen ekstra sug med ekstra booster indlæg.

Dette GroVia hybrid blecover er yderst i 100% vandtæt polyester (PUL), og inderst er der monteret MESH - også i polyester - som gør bleen mere åndbar og temperaturregulerende, og sikrer at huden ikke er direkte mod det vandtætte lag.

Vask af GroVia hybrid blecover

Liams.dk anbefaler at du ikke har brugte bleer liggende mere end 2 dage før vask. Du kan opbevare dem i en wetbag som er vandtæt men åndbar. 

De kan vaskes på 60 grader, men hold dig væk fra tørretumbler, da dette kan ødelægge det vandtætte lag.