🌱 Spar 20% på ALT fra CoCoon 🌿😍 10% på ALLE moderne stofbleer 😍 🙌🏻 Op til 20% på udvalgt Bloomingville trælegetøj 🙌🏻
DKK 599,95

Du skal være hurtig - det er den sidste tilbage på lager

Dag til dag leverinig
Fri fragt over 599,-
30 dages returret

GRÅ sengerand fra Done by Deer.

Denne sengerand er i en gråmeleret farve og uden mønster. Sengeranden kommer i en plastpose som kan genanvendes til opbevaring eller transport, så den fylder mindst muligt. Lynlåsen er gemt, så dit barn ikke har mulighed for at skære sig eller sidde fast på lynlåsen. Stoffet er vaskbart og Øko-Tex-certificeret.

Den mørke grålige farve sørger for at barnets øjne ikke bliver irriteret af stærke farver eller mønster når der skal soves, så hvis dit barn normalt bliver for overstimuleret i løbet af dagen kan denne sengerand være et godt køb.

Ud over at give barnet ro i tremmesengen, blokerer det også stimulans udefra, hvis der er mange indtryk i form af andre mennesker eller meget legetøj som kan være mere spændende end at sove.

Ud over at være betryggende for øjnene at kigge på, kan en sengerand også være med til at skabe tryghed og sikkerhed for dit barn. Muligheden for at barnet kommer til at sidde fast i tremmerne i sengen kan til tider være problematisk, men med en sengerand er dit barns seng dækket til hele vejen rundt.

Sengeranden fra Done by Deer kan nemt tilpasses til forskellige størrelser senge, da den er 350 cm lang. Hvis du oplever at der er for meget, kan der ligges dobbelt i fodenden uden problemer. Tremmeseng på 60 x 120 centimeter er passende standard for sengeranden.

Vask:
Kan vaskes på 40 grader. Dreamsforkids.dk anbefaler at der vaskes i hånden eller på skåneprogram hvis muligt, for at forlænge levetiden på sengeranden.

Materiale:
Betræk er 100% Økologisk Bomuld og Øko-Tex-certificeret. 

Mål: 
B3 x H30 x L350 centimeter