Girasol er et tysk brand der producerer fastvikler, ringslynger og vævede bæreseler/mei tai. De startede i 1984 og siden har de produceret bæreredskaber i høj kvalitet til priser alle kan være med på. 

De får produceret deres vikler og slynger i Guatemala hvor de bliver håndvævet af dygtige vævere.

Girasols fastvikler og ringslynger er uden kemi

Girasol bruger kun rent, ubehandlet bomuld til deres produkter - det har aldrig været forbleget eller kemisk behandlet. Og dét er en vigtigt ting når du vælger et bæreredskab til dig og dit barn! Det er tæt på dit barns hud, det er tæt på din hud, og dit barn vil helt sikkert også "komme til" at sutte på stoffet - så vælg altid ubehandlet og økologiske bæreredskaber!

Girasols vævere er eksperter i diagonal vævning, som er vigtigt i en hvilken som helst vævet vikle eller slynge - det diagonale stræk gør det nemt at binde viklen, den giver god støtte og support til dig og baby, uden at give sig i stoffet (som feks. en strækvikle gør). 

Alle produkter fra Girasol kan vaskes ved 60 grader - husk at din vikle krymper lidt efter 1. og 2. vask og derfor er den lidt længere end beskrevet når du modtager den.

Når du vasker din ringslynge så husk at sikre ringene i et vaskenet så de ikke laver skade på din vaskemaskine eller på selve ringslyngen.