👏🏻STORT VIKLEUDSALG! Spar helt op til 70%👏🏻 😍Få også 50% på ALT fra Petit by Sofie Schnoor😍
DKK 159,00

Du skal være hurtig - det er den sidste tilbage på lager

Dag til dag leverinig
Fri fragt over 599,-
30 dages returret

Når baby er omkring 2-4 måneder kan du introducere sanseringene - som denne.

Sanseringene er lavet med fødevaregodkendte silikoneperler men kombineret med mere træ end i de to første kategorier. De har alle en stor træring som giver legetøjet en ekstra dimension, idet den øger udfordringen for baby og desuden kan lave lyd, når den føres henover perlerne.

Sanseringene kan bruges som bidering

Disse sanseringe kan selvfølgelig bruges til alt muligt - fx. bidering til at lindre de ømme gummer.

Når baby bliver 2-4 måneder begynder h*n bevidst at gribe ud efter legetøjet og føre det op til munden. Samtidig opfordres man som forældre til at baby kommer ned på gulvet eller andet sted at ligge på maven for at styrke nakkerefleksen. Denne mavetid er meget vigtig! Det handler ikke så meget om musklerne i nakken, som det handler om vores balancesans. Dette er for mange en ukendt faktor, men styrkes denne nakkerefleks ikke, kan det have konsekvenser senere i livet for både motorik, indlæring og adfærd. Det kan være en svær aktivitet, hvis barnet ikke kan lide at ligge på maven og søger meget tryghed i favnen. Sørg derfor altid for at baby er oplagt og ikke for træt. Brug mavetiden til selv at komme ned på gulvet og træne din egen ryg, dvs. lad ikke baby ligge alene, hvis mavetid ikke er yndlingsaktiviteten. Læg gerne sanseringen i mellem jer, få den til at sige en lyd ved at føre træringen henover perlerne, læg den på dit eget hoved, ud til siden og til den anden side og lad baby følge den med øjnene. Korte intervaller, mange gange om dagen er bedst hvis din baby ikke kan lide mavetid. Hele ideen med at introducere legetøj for baby eller børn er, at de får stimuleret deres sanser og lærer, uden at være bevidste om det. En sansering er et oplagt stykke legetøj til denne aktivitet.

Sanseringene har mange flere strukturer end det tidligere præsenterede sanselegetøj. Strukturerne udfordrer og stimulerer babys følesans på både hud og i munden. Desuden er det et genialt våben mod ømme og kløende gummer. Perioden med tandfrembrud er lang og din baby vil elske at have en sansering lige ved hånden i de perioder, hvor gummerne gør mest ondt. Sanseringen er god at have med på tur enten i barnevogn eller autostol.

Sanseringene fås i 3 forskellige modeller og alle i 5 forskellige farvekombinationer stadig med de klare farver som de primære.

Anmeldelser

Fået 0/5 stjerner, baseret på kundeanmeldelser.


Anmeldelse af
Den. 15-11-2018

5 stjerner ud af 5