DKK 899,00

Skriv din e-mail-adresse her, hvis du vil have besked når vi igen har denne vare på lager:Dag til dag leverinig
Fri fragt over 899,-
30 dages returret

Opnå den ultimate produkluksus med den lækre premium kapok babynest fra Filibabba.

Denne babynest er premium udgaven fra Filibabba, da du også kan lyne kanten af og bruge den som sengeformindsker bagefter. Den er blød og lækker, og giver din baby den bedste støtte og tryghed. 

Både madrassen og kanterne og fyldt med naturmaterialet kapok, der giver dit barn det bedste og sundeste sovemiljø.

Foruden at være 100% økologisk, består kapok også af en lang række andre fantatsiske egenskaber. Kapok er bla. antibakteriel og allergivenlig, da der ikke kan leve husstøvemider og bakterier i materialet. Det betyder, at madrassen og kanten holder sig helt rent og behøver derfor ikke vask. 

Derudover er kapokken temperaturregulerende og isolerende. Nesten er derfor god til særligt varme børn, da den nemmere transporterer varmen væk fra barnet. 

Ikke mindst er kapokken åndbar og fugttransporterende. Den her babynest er derfor ideel til dig, der er på udkig efter den mest naturlige og økologiske sove- og tumleplads til din lille nye baby. 

Den lille hyggelige rede, behøver som udgangspunkt ikke at blive vasket, takket være kapokken antibakterielle egenskaber. Men skulle uheldet være ude og den alligevel behøver en tur i vaskemaskinen, anbefaler vi kun at vaske betrækket. Betrækket kan nemt lynes af, hvorefter du kan tage kapok indholdet ud. Kapokfibrene i både kanten og madrassen ligger nemlig i et så tilstrækkelig tykt lag, at det kan være vanskeligt for det at tørre 100% igen. Derfor anbefaler vi kun vask af betrækket.

På shoppen har vi et stort udvalg af fantastiske kapok produkter. Se alt fra Cocoon Company her og alt fra nsleep her

Materiale: Kapok
Mål: 85x50 cm