DKK 699,00

Dag til dag leverinig
Fri fragt over 899,-
30 dages returret

Skøn junior dyne fra Filibabba med 100% kapok fyld. 

Kapok er et naturprodukt fyldt med fantastiske egenskaber, der sikrer dit barn det bedste sovemiljø. 

Kapok er et økologisk produkt, der består af naturfibre af frøhår, som kommer fra kapoktræet. Det er de letteste naturfibre i verden og har en fantastisk silkeagtig struktur. Det er både temperaturregulerende samt allergivenligt, og har antibakterielle egenskaber.

Kapok er resisstent overfor husstøvemider og bakterier, og er derfor det perfekte materiale til et naturligt og sundt sovemiljø. Derudover er det enormt lufttigt og tempererer sig efter kroppen temperatur. Dit barn vil derfor kunne bruge denne dyne hele året rundt. 

Da kapok dynen er 100% naturlig og økologisk, kan den anvendes med det samme og behøver ikke vaskes inden. Takket være kapokkens antibakterielle egenskaber, har dynen grundlæggende ikke behov for at blive vasket. Skulle uheldet være ude og det aligevel bliver nødvendigt, kan det vaskes på på 40 grader uden skyllemiddel og med enzymfrit vaskemiddel. Vask på et program med høj centrifugering og tør i tørretumbler straks efter vask, da Kapokfibrene ikke skal være våde i for lang tid ad gangen.

alder: 0+
Materiale: Kapok
Mål: 140x100 cm