OPHØRSUDSALG - MINIMUM 35% RABAT PÅ NÆSTEN* ALT - HAR DU FUNDET NOGET DU KAN LI'? Vi har få på lager tilbage af hver, så vente ikke for længe

Virksomheden Ferm Living er en virksomhed med passion for design. Design er hovedelementet i virksomheden, som blev grundlagt i 2006 i Aarhus som en grafiskdesignende virksomhed. Sidenhen har Ferm Living udviklet sig og sin produktportefølje til at udvikle stilfulde og sikre designs, som er med til at give dit hjem mere liv og lys. Ferm Livings design er oftest inspireret af en moderne skandinavisk stil med et pift af det forrige århundrede, samt deres fortid som grafiskdesigner.

Læs mere
Ferm living snake

Ferm Living Fruticana Snake - Blue

745,-484,-
Spar 35%

Ferm Living sengerand Light Blue

399,-259,-
Spar 35%

Få dit barn til at føle sig tryg med en sengerand

Med denne sengerand fra Ferm Living kan du være sikker på, at den lille føler sig ekstra tryg, når hun ligger i sin vugge. Med denne sengerand bliver vuggen nemlig langt mere indbydende -  de bløde og hyggelige omgivelser gør det både langt mere sikkert og indbydende for barnet. Med en sengerand findes der udelukkende bløde kanter - ingen mulighed for at støde imod noget. Derfor er en sengerand værd, at investere i som nybagt forældrepar. En sengerand er nemlig medvirkende til, at sørge for bedre nattesøvn til både den lille og forældrene i de første leveår og måneder. Hvilket også er medvirkende til, at der ikke er nogen som helst grund til at gå på kompromis med kvaliteten, når det kommer til en sengerand - søvn er en af de allervigtigste elementer for en baby og den bedste måde at få en baby til, at sove på er, at have materialer i den bedste kvalitet, så han eller hun føler sig allermest tryg.

Få styr på søvnen fra start

Søvnen er så vigtig. Uanset om du er en fuldvoksen mand eller et nyfødt barn, så kan du ikke fungere uden søvn. Den bedste måde at opnå en følelse af afslappethed, er at få nok søvn i løbet af dagen og ugen. Det er svært at fungere optimalt, hvis søvnen udebliver. Derfor er det vigtigt, at lære jeres nyeste medlem af familien at sove og vigtigheden af det - allerede fra barnsben. Med en sengerand fra Ferm Living er du godt med i forhold til at få den lille nye til at sove - med en sengerand i høj kvalitet, i vuggen bliver den hurtigt langt mere attraktiv samt mere tryg at ligge i. Nyfødt får faktisk minder fra, da de lå i moderens mave, fordi de bliver i placeret i så trygge omgivelser i en sengerand. Det giver dem de bedste muligheder for en god nattesøvn, det gælder både barn og voksen.

Problemer med at få den lille til at blive i vuggen? - prøv en sengerand

Med en sengerand i vuggen får du automatisk den lille til at blive i vuggen. Det skyldes to ting - for det første er gør du det langt mere attraktivt for ham eller hende at være i vuggen på grund af hyggelige omgivelser. Det andet er at du afskærmer synsfeltet udenfor vuggen, de får altså ikke lyst til at komme ud derfra.