OPHØRSUDSALG - MINIMUM 35% RABAT PÅ NÆSTEN* ALT - HAR DU FUNDET NOGET DU KAN LI'? Vi har få på lager tilbage af hver, så vente ikke for længe

Skab den helt rigtige belysning på børneværelset med lamper fra Ferm Living. Udsmyk fx børneværelset med en lampe, der forestiller en bil, et træ, en ræv, et dådyr eller en sky. Der er masser af muligheder, det handler bare om at finde den lampe, der passer ind på dit barns værelse. En Ferm Living lampe er fremstillet i træ og fås i flere forskellige størrelser, farver og motiver. Derudover giver lamperne fra Ferm Living en rigtig hyggelig belysning og er god til at skabe de helt rigtige rammer til fx en godnathistorie. Der medfølger 12 V adapter og EU stik med til alle lamper.

Læs mere
ferm LIVING lampeholder m. tekstil ledning

ferm LIVING lampeholder m. tekstil ledning

169,-110,-
Spar 35%
Lyskilde til Ferm Living lamper (2 stk)

Lyskilde til Ferm Living lamper (2 stk)

29,-19,-
Spar 35%
 ferm LIVING - Star pendant - Light grey

ferm LIVING - Star pendant - Light grey

699,-350,-
Spar 50%
 ferm LIVING - Cloud pendant - Light grey

ferm LIVING - Cloud pendant - Light grey

699,-454,-
Spar 35%
 Ferm Living 'Koala Lamp' Olieret eg

Ferm Living 'Koala Lamp' Olieret eg

499,-324,-
Spar 35%
DUST GREEN ræv lampe fra Ferm Living

DUST GREEN ræv lampe fra Ferm Living

499,-250,-
Spar 50%

Ananas lampe i træ fra Ferm Living

499,-250,-
Spar 50%

Belysning på børneværelset

Det kan betyde meget at have den rigtige belysning på børneværelset, men selvom vigtigheden af belysningen ikke er til, at underkende afhænger både lamper og belysning af mange forskellige ting. Det er jo som oftest far og mor, som er hovedarkitekterne bagved indretningen af børnenes værelser. Forældrene har deres egne præferencer indenfor indretningen af børneværelset, hvilket kan stikke i en anden retning end børnenes. Derfor skal det tages højde for forskellige præferencer, som pris, design, farver og sikkerhed. Derfor kan det være relativt svært at få indrettet børneværelserne, fordi præferencerne hos børnene og forældrene helt sikkert stikker i forskellige retninger. Børnene har som ofte ideer til indretning, som skal være præget af farverige og eventyragtige indretninger med mange forskellige typer interiører, lamper og så videre. Specielt lamper findes i hundredvis af forskellige farver og design i alt fra Disney figurer til citater og meget mere. 

Forskellige typer lamper

Børn vil have de sjove og farverige lamper. Det er dog ikke sikkert, at forældrene er helt enige på dette punkt - både når det gælder design og pris. Der er nemlig mange forskellige typer af lamper, som skal købes ind til børneværelset. Belysningen er nemlig vigtig på et børneværelse - det betyder, at der skal være relativt mange lamper på værelset. Der skal nemlig både være bordlamper på skrivebordet, når der skal laves lektier, tegnes eller andet. Derudover skal der eksistere væg- eller loft lamper til at lyse værelset op, ydermere skal der findes en gulvlampe og muligvis en natlampe, som kan stå på natbordet ved siden af sengen. For at imødekomme begge præferencer kan der med fordel gås på kompromis, når det kommer hertil. Du kan med fordel vælge at indrette børneværelset med neutrale væg- og loft lamper og så en eventyrlig nat- eller bordlampe.

Skab din egen stil med Ferm Living

Med lamper fra Ferm Living kan du hurtigt skabe en unik stil på børneværelset. Du kan med fordel vælge, at lade børnene sørge for at udvælge lamperne og derved få en gennemgribende form for indretning på børneværelset. Ferm Living kan nemlig findes i mange forskellige eventyrlige designs og farver, så uanset hvorledes børneværelset er indrettet indtil videre, burde du kunne indrette i samme stil med en af lamperne fra Ferm Living.