• Gratis fragt
  • Hurtig levering
  • 30 dages returret

Du sidder lige nu og kigger på fastvikler - måske er du fast bruger af de smukke, vævede vikler - måske er du på udkig efter din første vævede fastvikle? 

Ligemeget hvad så kan du finde et stort udvalg hos Liam & OS. 

Men hvad er en fastvikle lige? En fastvikle er et langt stykke vævet stof på 2-6,5 meter. Den kan være vævet i hånden eller på maskine. Den er fast både i længden og bredden men kan give sig diagonalt. Materialet i viklen kan variere, ligesom at længde og bredde kan variere. De forskellige længder på en fastvikler egner sig til forskellige bindinger.

En fastvikle kan bruges fra dit barn bliver født og indtil du ikke længere vil bære dit barn. Den er også rigtig god til præmature baby'er. Den støtter både dig og dit barn perfekt og giver en perfekt ergonomisk stilling til dit barn, når den er bundet korrekt.

Hvis du har flere spørgsmål, så kan du læse meget mere længere nede på siden.

Fastvikler giver dig muligheder

Fastvikler giver uendeligt mange muligheder for bærestillinger - du kan bære på maven, ryggen og hoften i et utal af bærestillinger og med både 1, 2 eller 3 lag stof uden på barnet. Flere lag stof kan give mere støtte til tungere børn. 
Har du hørt, at det er besværligt at bruge en fastvikle? Det passer ikke - det kræver øvelse i starten, at lære at stramme stoffet de rigtige steder, men så snart du har det i fingrene, så vil du elske - og aldrig undvære én!

Vil du lære det korrekt i første omgang? Du er altid velkommen til at kontakte mig ang. én-til-én træning i brugen af vikler og slynger.

Er du i tvivl om størrelsen på din fastvikle? Så læs videre nederst på siden.

 

Bær din baby korrekt nyhedsbrev - Liams.dk

Vind en baby- eller junior dyne!

Hver måned trækker jeg lod blandt alle der er tilmeldt mit nyhedsbrev. Vær den første til at få mine nyheder, tilbud, tips og tricks.
Nej tak – jeg hader tilbud og gode råd

Tak fordi du vil følge med - vi snakkes ved. Hilsen Lea

Skriv til os her

Chat med os