Der er kommet nye ejere - bær over med os i starten, vi gør vores bedste:-)

Fabelab er kendt for at producere lækre produkter af høj kvalitetsøkologiske materialer. Mange folk lægger stor vægt på økologiske materialer, når de køber produkter til deres små børn. På dette område er Fabelab en af de førende på markedet, og lægger stor vægt på miljø og sundhed. Du finder altså ikke farlige stoffer i materialet, som benyttes i Fabelabs produkter, herunder deres flotte sengetøj.

Læs mere

Mauve VOKSEN sengetøj fra Fabelab

649,-389,-
Spar 40%

Foggy blue BABY sengetøj fra Fabelab

299,-194,-
Spar 35%

En god nats søvn afspejles i sengetøjet

Det er vigtigt for at have et velfungerende og sund hverdag at have en god døgnrytme og sovevaner. Søvn er en af de allermest essentielle elementer i at have en god og velfungerende hverdag. En god nattesøvn afspejles ofte i sengen, dynen og hovedpuden samt sengetøjet. Derfor er det vigtigt ikke at underkende, hvor vigtigt det er at have sengematerialer i høj kvalitet. Med Fabelab sengetøj er du helt sikker på at netop det. Fabelab producerer udelukkende økologiske produkter - du er derfor sikker på, at du ikke køber produkter, som indeholder farlige stoffer. Når du skal ud, og investere i Fabelab sengetøj, er det vigtigt, at du laver en lille forberedelse. Sengetøj findes nemlig i flere størrelser både til enkeltmands- og dobbeltdyner. Så et godt råd til når du skal handle dit sengetøj, er at have styr på målene på din dyne og hovedpude, så du ikke kommer til at få købt noget i forkerte størrelser, som er ubrugeligt til dine dyner.

Husk kvalitetssengetøj

Når du skal ud, og investere i nyt sengetøj, er det vigtigt ikke at underkende vigtigheden af kvaliteten. Søvn er ikke til at spøge med, derfor kan det på ingen måde betale sig at gå ned på kvalitet og dermed få en ringere søvn. Det er vigtigt at have sengetøj i en ordentlig kvalitet - Fabelabs sengetøj er produceret af 100% økologisk materiale, der er ikke sparet på kvaliteten. Med sengetøj fra Fabelab er du sikret den optimale mulighed for en god nats søvn. Du får nemlig høj kvalitetssengetøj i økologiske materialer - dermed er du sikret en optimal mulighed for søvn, samtidig indeholder materialet ingen farlige stoffer.

Guide till dit sengetøj

Der findes rigtig mange forskellige holdninger og tricks til, hvad man kan gøre med sit sengetøj. Både hvordan du skal lægge det på og vaske det for, at sikre en længere levetid og gøre hverdagen lidt lettere. Her er samlet nogle af de mest gængse tips til sengetøj, som gerne skulle være medvirkende til at give sengetøjet en længere levetid samt gøre det lidt lettere at få af og på. Det første råd er, at du aldrig bør vaske sengetøj på mere end 60 grader. Der er ingen grund til at vaske dit sengetøj på mere end 60 grader. 60 grader er mere end nok til at slå alle bakterierne ihjel og gøre sengetøjet rent. En højere temperatur skader udelukkende sengetøjet, og forkorter levetiden. Et andet råd som gør det lettere at få sengetøj af, og på er at rulle alle materialer i din seng både hovedpude, dyne, betræk osv. sammen som en pølse for derefter at rulle det ud på din seng. På den måde burde du kunne få vasket, samlet og lagt dit sengetøj på lettere.