Der er kommet nye ejere - bær over med os i starten, vi gør vores bedste:-)

Det er blevet meget populært at svøbe sin baby ind, således at barnet føler sig tryg når han, eller hun skal sove, og dermed får en tryggere og bedre søvn. Det sker ved, at du svøber barnet ind med en babysvøb således, at den lille bliver rullet sammen så armene og benene kommer rigtig tæt på kroppen. Det er med til at gøre dit barn mere trygt, således bliver søvnen både bedre og længere. Det skyldes at barnet får minder fra dengang han eller hun lå sammenkrøllet inde i mors mave.

Læs mere
Fabelab stofble Ochre

Fabelab stofble Ochre

49,-
Fabelab stofble Marina Blue

Fabelab stofble Marina Blue

49,-
Ice Grey stofble fra Fabelab

Ice Grey stofble fra Fabelab

49,-49,-
Spar 0%
HONEY stofble fra Fabelab

HONEY stofble fra Fabelab

49,-
Fabelab babysvøb Ochre

Fabelab babysvøb Ochre

149,-
MAUVE babysvøb fra Fabelab - Økologisk bomuld, GOTS certificeret

MAUVE babysvøb fra Fabelab

149,-
FOGGY BLUE babysvøb fra Fabelab

FOGGY BLUE babysvøb fra Fabelab

149,-

Skaber større tryghed ved søvn

Babysvøb bliver anvendt typisk fra barnet fødes til omkring en 3-4 måneders alderen, men nogle babyer kan benytte babysvøbben op til et års alderen. En babysvøb er altså medvirkende til at give dit barn en god start på livet medhensyn til søvn - du gør barnet mere trygt ved at sove, hvilket er noget dit barn kan bruge igennem hele livet. Det er dog vigtigt at huske på, når i prøver babysvøb for første gang på jeres børn at huske ikke alle børn synes godt om babysvøb. Og hvis dit barn ikke accepterer, at du forsøger at svøbe ham eller hende, så er det bedre at lade helt vær. Men hvis barnet accepterer er dette en god måde at få både en bedre og længere søvn for både barn og forældre.

Tips og tricks til babysvøb

Hvordan laver du så det populære babysvøb - det er der sikker mange der ikke er helt klar over. Men frygt ej her kommer nemlig en lille guide med tips og tricks til at lave et babysvøb. Det er faktisk slet ikke særlig svært at lave et babysvøb, hvis du følger nogle enkelte trin: Når du skal forsøge at lave et babysvøb, skal du folde det ene hjørne ned på dit babysvøb, derefter skal du placere barnets hoved ved hjørnet, som du har foldet, slutteligt skal du folde alle de resterende hjørner ind over barnet så arme og ben bliver presset ned imod kroppen. Når du har fået lavet et godt babysvøb, skal du huske løbende, at tjekke om barnet har det godt og ikke bliver overophedet. Barnet kan nemlig hurtigt blive for varmt inde i babysvøbet.

Fabelab babysvøb beskrivelse

Med en investering i et Fabelab babysvøb investerer du i et lækkert babysvøb i mange forskellige flotte og børnevenlige farver. Fabelab babysvøbbet er produceret i økologisk bomuld, hvilket gør at du kan være helt sikker på at babysvøbbet er helt fri fra farlige stoffer i materialet. Babysvøbbet er lavet i er meget neutralt og tidløst design, med en helt ensfarvet og neutral farve. Dette er medvirkende til, at du altid kan benytte denne type babysvøb, derfor kan du også med fordel vælge at give dette babysvøb videre eller give det i gave til et nyt forældrepar.