👏🏻STORT VIKLEUDSALG! Spar helt op til 70%👏🏻 😍Få også 50% på ALT fra Petit by Sofie Schnoor😍
DKK 429,00

Dag til dag leverinig
Fri fragt over 599,-
30 dages returret

Med et ErgoBaby vinter-cover til din ErgoBaby bæresele behøver du ikke være bange for, at dit barn kommer til at sidde og fryse i bæreselen, når I er ude. Du behøver heller ikke bekymre dig om regn eller sne, for ErgoBaby vinter-coveret er også vandtæt. Coveret passer ikke kun til bæreseler af mærket ErgoBaby, men til alle bæreseler med samme facon som ErgoBabys seler.

Det skal ikke være besværligt at beskytte dit barn mod hverken vådt eller koldt vejr. Og det er det ikke med dette cover på knagerækken i entréen. Hvis du allerede er ejer af en ErgoBaby bæresele, så ved du, hvor handy den er, og coveret her er lige så nemt at bruge.

Kan fastgøres med barnet i selen

Betrækket kan nemt sættes fast på bæreselen, imens barnet sidder i selen. Det kan dog være en god idé, at du øver dig i at sætte coveret på selen uden barnet i, så du kan blive fortrolig med fremgangsmåden.

Vejrbestandigt overtræk til bæresele

Coveret er foret med blødt og isolerende fleece indvendigt og beklædt med vandtæt materiale udvendigt. På den måde holdes dit barn både varmt og tørt trods kulde, regn og sne.

Overtrækket er udstyret med en hætte, som kan beskytte barnets hoved, eller som kan hænge på ryggen, hvis der ikke er behov for den.

Bruges når barnet vender indad

For at undgå kvælningsfare bør du aldrig bruge coveret på bæreselen, når dit barn er placeret i udadvendt stilling i den.

Kan vaskes i vaskemaskine

Du kan vaske vinter-coveret i vaskemaskinen ved 30° C med en mild sæbe og tørre det i tørretumbleren ved lav varme. Sidstnævnte betyder også, at når I har været ude i vådt vejr, kan du hurtigt få tørret overtrækket, så det er klar til brug, næste gang I skal ud ad døren.

Kort overblik

  • Er både vind- og vandtæt
  • Har blødt fleecefor
  • Er udstyret med hætte
  • Kan nemt monteres, mens barnet er i selen
  • Anvendeligt til andre bæreseler med samme facon som ErgoBabys seler
  • Bør kun anvendes, når barnet sidder indadvendt i selen
  • Kan maskinvaskes og tørres i tørretumbler

Anmeldelser

Fået 0/5 stjerner, baseret på kundeanmeldelser.


Anmeldelse af
Den. 24-08-2018

5 stjerner ud af 5


Anmeldelse af
Den. 24-08-2018

5 stjerner ud af 5