Spar 20 %
DKK 759,20
DKK 949,00
Mærke: Ergobaby
Type: Original
Farve: Grå

Udsolgt


Dag til dag leverinig
Fri fragt over 599,-
30 dages returret

ErgoBaby Original Galaxy er med i ErgoBabys første linje af bæreseler i 3. generation. Den kan bruges til at bære barnet fra nyfødt (3 kg) til op til 20 kg. Så længe dit barn ikke kan holde hovedet selv, skal du dog benytte en spædbarnsindsats inden i selen, så dit barn får den bedst mulige støtte. Selen her er i en neutral grå farve med matchende stjerner. Foret er lyst med et flot snirkelmønster.

Vil du bruge ErgoBaby Origninal Galaxy til dit nyfødte barn, skal du have en spædbarnsindsats til den. Den kan købes separat, eller du kan købe et sæt, der indeholder både bæresele og spædbarnsindsats. Når først dit barn kan holde hovedet selv (4-5 måneders alderen), kan du fjerne indsatsen og bruge selen alene.

Komfort for både barn og forældre

Selen er behagelig for barnet at sidde i og den følger med barnets størrelse, alder og kropsholdning. Selen garanterer, at dit barn sidder ergonomisk korrekt med knæene minimum i hoftehøjde eller derover og med rygsøjlen holdt i den naturlige C-bue.

Endvidere er selen udstyret med en hætte, der kan bruges til støtte for dit barns hoved, når det sover eller som værn mod sol og vind.

Selens stropper og lændestykke kan justeres, så det passer perfekt til den person, der skal bære barnet (dog med en maksimumhøjde på ca. 2 m). Lændestykket sørger for, at vægten af dit barn bliver fordelt på hele ryggen, så du ikke kun bærer med skuldrene og dermed belaster din krop.

Du kan bære dit barn på tre forskellige måder med ErgoBaby Original Galaxy. På maven, på ryggen og på hoften.

Selen har endda fået titlen ”hoftevenlig” af International Hip Dysplasia Institute.

Endelig har selen også en stor, lynlåslukket lomme til opbevaring.

Til brug i hverdagen

Bæreselen er fremstillet af robuste materialer, så den kan tåle daglig brug. Den er lavet 100 % økotex bomuld, som er Ökotex certificeret.

Kort overblik

➡ Til børn fra nyfødt (med spædbarnsindsats) til op til 20 kg

➡ 3 mulige bærepositioner – foran, på ryggen og på hoften

➡ Har lændestykke og brede, polstrede stropper

➡ Kan maskinvaskes