Spar 20 %
DKK 839,20
DKK 1.049,00
Mærke: Ergobaby
Type: Bundle
Farve: Sort

Udsolgt


Dag til dag leverinig
Fri fragt over 599,-
30 dages returret

ErgoBaby har designet dette smarte sæt indeholdende bæresele og spædbarnsindsats til dig, der gerne vil holde dit barn tæt på kroppen så meget tid af dagen som muligt, lige fra det kommer til verden. Selen kan bruges, til dit barn vejer op til 20 kg. Bæreselen en sort med kamelfarvede detaljer, og spædbarnsindsatsen er kamelfarvet med sorte detaljer.

Spædbarnsindsatsen sikrer, at dit lille nyfødte barn ligger trygt og lunt og putter sig, mens dets hoved bliver støttet optimal, og dets knæ holdes i hoftehøjde eller derover, og rygraden har den naturlige C-kurve.

Uden spædbarnsindsats

Når dit barn kan holde sit hoved selv (omkring 4-5 måneders alderen), kan spædbarnsindsatsen fjernes, og bæreselen vil sørge for, at barnets knæ og rygrad holdes i den korrekte position, så barnets nakke, ryg og hofte ikke belastes.

Barnet kan uden indsatsen sidde i på din mave, hofte eller ryg. Så kan du hele tiden have øjenkontakt med dit barn, og dit barn kan se dig og føle din nærhed.

Når dit barn sidder på maven eller hoften, kan du ved at løsne skulderstropper og lændestykke en smule amme det i selen.

Fordeler vægten på hele ryggen

Det brede lændestykke, som selen er udstyret med, gør, at uanset i hvilken stilling du bærer dit barn, bliver vægten fordelt på hele din ryg i stedet for kun på dine skuldre. Skulderstropperne er brede og polstrede og øger komforten.

Både bæltet og stropperne er justerbare, og selen kan tilpasses til voksne med en højde på op til 2 meter.

Høj komfort og slidstærk

ErgoBaby har fokuseret på komforten, og selen er da også udstyret med en hætte, som kan beskytte barnets hoved mod sol, vind og nysgerrige blikke.

Endvidere er der fokuseret på holdbarheden, så selen er udelukkende lavet af slidstærke materialer.

Kort overblik

➡ Kan bruges fra barnet er nyfødt, til det vejer op til 20 kg

➡ Barnet kan sidde i tre positioner

➡ Justerbar for både barn og voksen

Sikrer ergonomisk korrekt kropsstilling for barnet

➡ Fordeler vægten på hele ryggen på den, der bærer

➡ Fremstillet af 100 % bomuld, som kan maskinvaskes