Spar 20 %
DKK 1.119,20
DKK 1.399,00
Mærke: Ergobaby
Type: Original
Farve: Sort

Du skal være hurtig - det er den sidste tilbage på lager

Betal med børnepenge den 18. januar
Fri fragt over 599,-
Julegaver byttes indtil 11. januar

ErgoBaby Omni 360 Pure Black er en bæresele, der kan bruges til din nyfødte og helt op til barnet er 3 år. Selen er en videreudvikling af ErgoBabys populære model 360. Du behøver intet ekstraudstyr, som f.eks. babyindsats, for at bruge den.

Bæreselen har ekstra lange, brede, polstrede skulderremme, som giver god vægtfordeling og dermed høj komfort. Remmene kan krydses på ryggen, hvilket, sammen med at de er justerbare, gør det nemt at tilpasse selen, så den passer til både mor og far. Desuden har selen lændestøtte, der højner komforten endnu mere.

Sædet, som barnet sidder i, kan også nemt justeres, så det kan tilpasses barnets størrelse og give den helt rigtige støtte og kropsholdning.

Hvad vej skal baby vende i bæreselen?

Med ErgoBaby Omni 360 kan du bære dit barn på maven ind- og udadvendt samt på ryggen og på hoften.

Som nyfødt er det bedst, at dit barn sidder på din mave indadvendt. Fra ca. 5-måneders alderen kan barnet også bæres på maven udadvendt, og fra ca. 6-måneders alderen kan dit barn også sidde på din hofte eller din ryg.

Børn lærer ved at kigge på de voksne, hvorfor det er anbefalelsesværdigt at bære dit barn vendes ind mod dig, men i visse situationer kan det være praktisk at barnet vender udad i kortere perioder ad gangen.

Du kan amme med bæreselen på

Når barnet sidder på din hofte eller på din mave indadvendt, kan du amme det ved at løsne på skulderstropperne og sænke lændestøtten lidt. Hold øje med barnet, og sæt det tilbage i den rigtige position efter amning.

Bæresele af solide materialer

ErgoBaby Omni 360 er fremstillet af solide materialer, der kan bære et barn fra 3 kg og helt op til ca. 15 kg. Den er udstyret med kraftig velcro og robuste knapper, remme og spænder.

Den er fremstillet af 100 % økologisk bomuld, som er Ökotex certificeret. Selen kan vaskes i vaskemaskinen.

Kort overblik

➨ Fra nyfødt (3 kg) til 3 år (15 kg)

➨ Nemt at justere selerne til både mor og far (op til ca. 2 m)

➨ Har lændestøtte

➨ Nemt at justere sædet til barnet

➨ Kan bruges på mave – ud- og indadvendt – på ryggen og på hoften

➨ Kan vaskes i vaskemaskine

➨ Kan bruges, når du ammer

➨ Der medfølger aftagelig opbevaringspose

➨ Giver god støtte til både mor, far og barn