Spar 20 %
DKK 1.119,20
DKK 1.399,00
Mærke: Ergobaby
Type: Omni 360
Farve: Grå

Udsolgt


Dag til dag leverinig
Fri fragt over 599,-
30 dages returret

Producenten ErgoBaby har videreudviklet deres populære ErgoBaby 360 bæresele, og det er blevet til denne ErgoBaby Omni 360. Det er en all in one-bæresele, som fås i et utal af flotte, neutrale farver. Her er den i kakigrøn med mørk finish. Selen kan bruges til børn fra 3 til 15 kg.

Med en Omni 360 får du en bæresele, som kan bruges af både mor og far, bedsteforældre eller hvem, der nu skal bære barnet. Selen har lændestøtte og både den og stropperne er nemme at justere, så selen får perfekt pasform til voksne på op til ca. 2 m. Stropperne er polstrede og kan krydses på ryggen.

Justerbart barnesæde

Du behøver ikke investere i en babyindsats, når du har en Omni 360. Barnesædet i selen kan nemlig nemt justeres, så det giver den bedste støtte og kropsholdning for barnet i den alder og vægt, barnet nu har. På den måde følger sædet med barnet.

Bæresele med mange muligheder

Den bedste måde at bære et barn i sele på er at vende det ind mod dig. I den stilling kan barnet se dig, og det fremmer barnets læring.

I visse situationer kan det være praktisk, at barnet vender udad. Det er også helt okay i kortere perioder, så barnet ikke bliver overstimuleret, og den mulighed får du også med Omni 360.

I andre situationer kan det være praktisk at have barnet siddende på hoften – du kan bl.a. amme i den position – og bæreselen her er certificereret ”hoftevenlig” af International Hip Dysplasia Institute.

Du kan altså bære dit barn på fire måder i selen

➡ På maven med barnet ind mod dig

➡ På ryggen med barnet ind mod dig

➡ På maven med barnet udadvendt

➡ På hoften

Bæresele af høj kvalitet

ErgoBaby Omni 360 bæreselen er af Ökotex certificeret 100 % økologisk bomuld og med kraftige spænder, knapper, velcro osv. Den er slidstærk og sikker for både barn og voksen, og så kan den vaskes i vaskemaskinen.

Kort overblik

➡ Til 3-15 kg – nyfødt-3 år

➡ Justerbar for både barn og voksen

➡ 4 bærepositioner

➡ Solid og slidstærk

➡ Har aftagelig opbevaringstaske