FØDSELSDAGSTILBUD - 20% PÅ ALT! BRUG KODEN F2018 FOR AT FÅ RABAT PÅ FASTVIKLER. Gælder alt der ikke er nedsat.

På udgik efter en ergobaby bæresele? Du er kommet til det rigtige sted. Ergobaby har lavet bæreseler siden 2003, og der er kommet mange til siden. Fælles for dem alle er at komfort og ergonomi er i top - for både barn og bærer. Alle bæreselerne kan bruges fra nyfødt til 20 kg. Nogle af dem skal dog kombineres med en babyindsats, for at give bedst komfort til en nyfødt. Når du går ind på hver enkelt ergobaby bæresele, vil du kunne læse om du skal have en spædbarnsindsats til din sele. 

Den første bæresele ergobaby producerede kaldte de Original og er den de blev "kendt på". Den findes stadig og har vundet flere priser. Den findes i mange forskellige farver, og der kommer hele tiden nye farver til.

 

Læs mere

De har produceret en økologisk version af den originale bæresele - bæreselerne er helt ens, men den økologiske er selvfølgelig produceret i 100% økologisk bomuld som er Ökotex 100 certificeret. 

Ergobaby Performance er en lidt anden version end de 2 ovenstående, og er en letvægts bæresele i super åndbart materiale, som er særligt god til de aktive forældre. 

Og det slutter slet ikke endnu - for nogle år siden producerede de nemlig en bæresele kaldet 360 - her kan dit barn sidde udadvendt, samtidig med at det er placeret ergonomisk korrekt i selen. Den eneste af sin slags på markedet! 

OG - den nyeste ergobaby bæresele på markedet er Adapt - en bæresele der kan bruges til alle - fra nyfødt til 20 kg - UDEN spædbarns indsats. På denne sele, kan panelet (det stykker barnets numse sidder i) justeres, sådan at det kan tilpasse sig alle babynumser. Det bliver ikke nemmere at bære sin baby som i denne sele fra Ergobaby. 

Udover det kæmpe sortiment af bæreseler har Ergobaby også strækvikler og svøb som kan gøre dit liv som forælder nemmere.

Hvis du er lidt i tvivl om hvad du skal købe, er det en god idé at kigge dig lidt omkring - du kan kigge på alle de andre bæreseler vi har på liams.dk, eller du kan læse lidt i vores spørgsmål og svar side. Du er også meget velkommen til at skrive til vores slyngevejleder på lea@liams.dk

Se også hele vores store sortiment af Ergobaby.