DKK 449,00
Farve: Sort
Brand: BOBA
Økologisk: Ja

Kun 2 tilbage på lager

Dag til dag leverinig
Fri fragt over 899,-
30 dages returret

Ergobabys strækvikler kalder de Aura wraps, og de er bløde, nemme og fantastiske at bruge.

En meget let og luftig strækvikle, som du også kan se i videoen ovenfor. 

Strækviklerne er lavet i 100% viskose fra eucalyptus og akacia, og kan bruges helt fra nyfødt. Egner sig også godt til præmature.

Den har god åndbarhed og støtter dit barn optimalt, hvis du sørger for at placere barnet i frøstilling. Dvs. knæ højere end numse og naturligt rundet ryg. De nyfødte falder ofte meget naturligt ind i denne position. Prøv at hold din baby op til maven og se hvordan han/hun sidder - det er ofte den ergonomisk korrete position, og du kan bære din baby i denne position så længe du og baby har lyst.

Skulderstropperne kan brugs til at støtte hovedet. 

Ergobaby siger selv, at strækviklen kan bruges op til 13,6 kg - hos Liams.dk mener vi dog, at du skal skifte bæreredskab noget før: Da strækviklen er i strækstof vil den give sig mere og mere når dit barn vokser, og vores erfaring er, at barnet ofte vil føles for tungt i strækviklen når det vejer omkring 8 kg.

Så kan du overveje at skifte til et andet bæreredskab, og der vil vi selvfølgelig meget gerne hjælpe dig med, at finde det korrekte, som passer til jer :-) Du kan se alle slynger her og bæreseler her

Aura wraps fra Ergobaby er god til nyfødte, og er nem at lære at binde. 

Målene på strækviklen er: 490 cm x 53,4 cm - det passer til alle.