Spar 20 %
DKK 839,20
DKK 1.049,00
Mærke: Ergobaby
Type: Adapt
Farve: Sort

Du skal være hurtig - det er den sidste tilbage på lager

Dag til dag leverinig
Fri fragt over 599,-
30 dages returret

ErgoBaby Adapt-serien er designet til dig, der vil have høj komfort, høj funktionalitet og en bæresele, du hurtigt kan sætte dit barn i, når du skal ud at handle, med toget ind til byen eller ud at fodre ænderne ved søen i parken, samtidig med at du bonder med dit barn. Her får du den i en moderigtig og tidløs sort farve, der matcher ethvert outfit.

Du kan bruge Adapt bæreselen til dit barn, fra det er nyfødt – helt uden spædbarnsindsats eller andet ekstra udstyr. Selen kan bruges til dit barn vejer helt op til 20 kg. Siddepuden i selen kan justeres, så selen ”vokser” med dit barn.

Ergonomisk korrekt siddestilling

Den justerbare siddepude og det øvrige design på ErgoBaby Adapt sikrer, at dit barn sidder ergonomisk korrekt med optimal støtte til hofter, ryg og nakke. Det vil sige i M-stilling, med knæene i minimum hoftehøjde, og med rygraden i en C-bue.  Hovedstøtten støtter dit barns hoved, indtil det kan holde det selv.

Barnet kan sidde indadvendt på maven, ryggen eller hoften, hvilket alle tre er ergonomisk stillinger for dit barn.

Selen er udstyret med en hætte, der kan beskytte dit barns sarte isse og ansigtshud mod sol og vind.

Komfortabel for bæreren

Der er også tænkt på den/dem, der skal bære i designet på Adapt. Den er nemlig udstyret med brede, polstrede stropper og lændestøtte, der begge nemt kan indstilles fra gang til gang, så de passer perfekt til bæreren. Selen kan passe en person med en højde op til ca. 2 m.

Ökotex 100 og slidstærk

Tænker du også på miljøet, er ErgoBaby det helt rigtige valg for dig. Bæreselen er lavet af økotex 100 certificeret bomuld. Bomulden er slidstærk og velegnet til daglig brug. Bæreselen kan endda vaskes i vaskemaskinen.

Kort overblik

➡ En sele til dit nyfødte barn og op til 20 kg

➡ Kræver ikke spædbarnsindsats

➡ Er nem og hurtig at sætte barnet i

➡ Sikrer en ergonomisk korrekt stilling for både dig og dit barn

➡ Er Økotex-100 certificeret og den kan maskinvaskes