Spar 20 %
DKK 839,20
DKK 1.049,00
Mærke: Ergobaby
Type: Adapt
Farve: Sort

Kun 2 tilbage på lager

Betal med børnepenge den 18. januar
Fri fragt over 599,-
Julegaver byttes indtil 11. januar

I denne ErgoBaby Adapt bæresele i en moderigtig, tidløs og neutral grå farve, kan du bære dit barn i lige fra dag ét. Du skal ikke bruge en besværlig spædbarnsindsats eller andet udstyr. Du kan nemt og hurtigt sætte dit barn i selen, når du skal ud ad døren, eller hvis du gerne vil bonde med dit barn, mens du laver dagens gøremål.

Selen her kan bruges til børn med en vægt på op til 20 kg. Det er bevist at børn bliver mere trygge og udvikler sig bedre, når de har den tætte kropskontakt og jævnlig øjenkontakt med mor og far, samt når det har føling med mors eller fars åndedræt og hjerteslag.

Tre forskellige ergonomiske siddestillinger

Børn lærer af at se på voksne. Når dit barn sidder helt tæt på dig med ansigtet vendt mod, giver du det således den bedste start.

Med ErgoBaby Adapt bæreselen kan du bære dit barn på maven indadvendt, og fra barnet er omkring ½ år, kan du også bære det på ryggen eller på hoften.

Når du bærer dit barn på hoften eller på maven, har du også mulighed for at amme det i selen ved blot at løsne skulderstropperne en smule og sænke lændestøtten lidt.

Siddepuden er justerbar, så selen ”vokser” med dit barn.

Optimal støtte for den voksne

Bæreselen er designet, så den også giver størst mulig støtte til den, der bærer. De brede stropper er blødt polstret og kan justeres, så de passer en voksen op til ca. 2 meters højde.

Lændestøtten sørger for at vægten fordeles på hele ryggen i stedet for kun på skuldrene. Den er også justerbar fra 66 til 140 cm.

Ökotsex certificeret bomuld

Selen er fremstillet af slidstærkt 100 % bomuld, som tåler brug i hverdagen, og som kan vaskes i vaskemaskine.

Kort overblik

➡ Anvendelig til børn fra nyfødt til op til 20 kg – uden spædbarnsindsats

➡ Justerbar for både barn og voksen

➡ Giver optimal støtte til barn og voksen

➡ Mulighed for tre ergonomiske siddestillinger

➡ Lavet af Ökotex certificeret økologisk bomuld

➡ Slidstærk og tåler maskinvask.