Spar 20 %
DKK 1.039,20
DKK 1.299,00
Mærke: Ergobaby
Type: Bundle
Farve: Sort

Udsolgt


Dag til dag leverinig
Fri fragt over 599,-
30 dages returret

Ergobaby 360 bundle i black camel er den perfekte gave til de ventende forældre! Dette er et sæt bestående af bæresele og spædbarns indsats.

Spædbarns indsatsen skal bruges sammen med selen indtil din baby selv kan holde hoved (omkring 5 mdrs. alderen). Kan han/hun allerede det? Så kan du købe bæreselen uden indsats lige her.

Selve bæreselen kan bruges fra baby er nyfødt (med spædbarns indsats) og helt indtil dit barn vejer 15 kg. 

Med Ergobaby 360 selen kan du bære dit barn i 4 ergonomisk korrekte stillinger - foran indadvendt, foran udadvendt, hofte stilling og på ryggen. 

Spædbarns indsatsen har en nakke støøte der kan indstilles så din babys hoved altid er støttet korrekt. Indsatsen er foret og sikrer at babys rygrad har en naturlig c kurve, så den ikke bliver belastet. I bunden af indsatsen er der en pude som kan fjernes når baby vokser, sådan at der altid er korrekt støtte til hofter, ryg og hoved. Den er lavet i 100% bomuld og kan maskinvaskes.

Bæreselen kan indstilles i sædet sådan at din baby altid bliver støttet korrekt med knæene i hofte højde eller højere. Det sikrer ergonomisk korrekt sidde stilling fra fødsel til 15 kg. 

Den har påsyet hætte som kan føres hen over barnets hoved og beskytte imod indtryk, sol, vind og vejr.

Selen er produceret med et hoftebælte som sikre god komfort for den der bærer barnet. Bæltet sikrer at vægten fordeles over hele ryggen og ikke kun i skuldrene - det gør at du kan bære længe med denne sele uden at få ondt i ryggen, nakken og skuldrene. 

Bæreselen kan, ligesom spædbarns indsatsen, maskinvaskes.

Ergobaby har en bred produktrække, og du kan finde de mest populære her hos LIAMS.