Spar 20 %
DKK 1.039,20
DKK 1.299,00
Mærke: Ergobaby
Type: Bundle
Farve: Grå

Udsolgt


Dag til dag leverinig
Fri fragt over 599,-
30 dages returret

Vil du gerne kunne bruge ErgoBaby 360 four position bæreselen til dit spædbarn, der endnu ikke selv kan holde sit hoved, så er ErgoBaby 360 four position bundle en smart løsning. Her får du nemlig både bæresele og spædbarnsindsats til en samlet pris. Her er den i en tidløs og neutral grå farve med beige detaljer. Men den findes også i mange andre farver.

Sæt dit nyfødte barn i spædbarnsindsatsen og derefter i bæreselen, og giv dit barn tryghed og de bedste muligheder for at udvikle sig tæt på dig og de lyde og rytmer barnet er vant til inde fra din maven. Eller lad far bære, så han også kan bonde med jeres nyfødte barn.

Bæresele med muligheder

ErgoBaby 360 four position bundle kan nemt justeres til både barnet og den voksne.

Spædbarnsindsatsen kan indstilles så dit barns hoved støttes bedst muligt. Den er foret, så rygraden holdes i den naturlige C-bue.

Børneselen uden indsats har justerbart sæde, så når dit barn vokser, vokser selen med, ved at du justerer sædet, så barnet altid sidder med knæene i minimum hoftehøjde, og at rygraden – ligesom i indsatsen – har den naturlige C-kurve.

Selen er endvidere udstyret med en hætte til at beskytte barnets hoved mod sol og vind.

Skulderstropperne som selen bæres med er polstrede, og selen er også udstyret med hoftebælte, som fordeler vægten over hele ryggen. Både stropper og bælte er justerbart. Stropperne kan tilpasses en voksen med en højde på op til 2 meter.

Du kan placere dit barn i fire ergonomiske siddestillinger – på maven indadvendt og udadvendt, på hoften og på ryggen. Undersøgelser har vist, at barnet lærer og udvikler sig bedst ved at sidde, så det kan se den voksne.

Materialer af høj kvalitet

Bæresele og indsats er fremstillet af 100 % økologisk bomuld og solide spænder, knapper, velcro osv.

Kort overblik

➡ Til børn fra nyfødt – med indsats – til 15 kg

➡ Der medfølger både sele og indsats

➡ Til voksne med en højde op til ca. 2 meter

➡ Har 4 bærepositioner

➡ Af Ökotex certificeret 100 % bomuld

➡ Kan maskinvaskes