Spar 20 %
DKK 919,20
DKK 1.149,00
Mærke: Ergobaby
Type: 360
Farve: Sort

Kun 2 tilbage på lager

Betal med børnepenge den 18. januar
Fri fragt over 599,-
Julegaver byttes indtil 11. januar

Når du gerne vil give dit barn den bedste start på livet, kan en bæresele være den rette løsning. Denne ErboBaby 360 four position giver dig mulighed for at bære dit barn på hele fire forskellige ergonomiske måder. Den kan bruges til det lille barn (4-5 måneders alderen) og op til barnet vejer 15 kg. Med en spædbarsindsats kan du endda bruge den til dit nyfødte barn (fra 3,2 kg).

Hvis du vil bruge bæreselen til dit nyfødte barn, der ikke kan holde hovedet selv, skal du bruge en spædbarnsindsats, der sørger for at støtte barnets hoved og holde kroppen i den rigtige ergonomiske stilling, så ryg, nakke og hofte ikke belastes unødigt.

Spædbarnsindsatsen medfølger ikke, men sælges separat eller som bundle, hvor du får både sele og indsats for en samlet pris.

Justerbart sæde

Når dit barn selv kan holde sit lille hoved, kan du nøjes med at bruge bæreselen, som sørger for optimal støtte og en ergonomisk kropstilling for barnet, ligegyldigt hvordan du bruger selen. Stykket som barnets numse er placeret i kan nemlig indstilles, så bæreselen kan ”vokse” i takt med barnet.

Barnet kan sidde i fire ergonomisk korrekte stillinger

➡ På din mave vendt mod dig

➡ På din mave med ansigtet vendt udad

➡ På din ryg

➡ På din hofte

Når barnet sidder indadvendt, har det de bedste muligheder for læring og udvikling, fordi barnet lærer af den voksne, og i indadvendt position kan det se den voksne.

Når barnet sidder udadvendt kan det se omgivelserne. Det kan overstimulere barnet, hvis det foregår i for lange perioder ad gangen.

Perfekt pasform til den voksne

Selens brede, polstrede skulderstropper og det vægtfordelende lændestykker sikrer høj komfort til den, der bærer. Både stropper og lændestøtte kan indstilles, så det passer en voksen på op til 2 meters højde.

Kort overblik

➡ Kan bruges fra nyfødt (med spædbarnsindsats) til børn op til 15 kg

➡ Støtter og aflaster både barn og voksen

➡ Har en neutral sort farve med kamelfarvede detaljer

➡ Er lavet af Ökotex certificeret 100 % bomuld, der kan maskinvaskes