Spar 20 %
DKK 1.039,20
DKK 1.299,00
Mærke: Ergobaby
Type: 360
Farve: Grå

Udsolgt


Dag til dag leverinig
Fri fragt over 599,-
30 dages returret

ErgoBaby 360 Cool Air er en ergonomisk bæresele for både barn og voksen. Den er fremstillet af mesh i en neutral grå farve. Mesh er åndbart og giver dermed god luftcirkulation. Bæreselen er beregnet til børn fra 3,2 kg til 15 kg – det vil sige fra spædbarn til ca. 3 år.

Selen skal bruges med Ergo Babys spædbarnsindsats, indtil barnet kan holde hovedet selv – omkring 4 måneders alderen. Spædbarnsindsats medfølger ikke, men sælges separat.

Justerbar for både barn og voksen

Sædet, hvori barnet sidder, kan justeres, så det følger barnets størrelse og holdning, således at barnet altid sidder i den korrekte position med knæene mindst i hoftehøjde og med fremadbuet rygrad, så ryg, nakke og hofte støttes bedst muligt

ErgoBaby 360 Cool Air kan også justeres, så den har perfekt pasform til den voksne, der skal bære. Selen har bred lændestøtte, så vægten ikke kun bæres med skuldrene, men fordeles over hele ryggen. Både skulderstropper og lændestøtte kan nemt justeres. Stropperne kan justeres, så de passer en voksen op til 2 meter.

4 ergonomisk korrekte stillinger

Med en ErgoBaby 360 Cool Air kan du bære dit barn på fire måder uden at belaste barnets led og muskler. Som nyfødt skal du bære dit barn på maven indadvendt.

Denne stilling er altid god, også efter dit barn er blevet større, fordi barnet lærer nemmest ved at kigge på den voksne og kan overstimuleres, hvis det sidder udadvendt, som det kan fra ca. 5-måneders alderen.

Når barnet runder de ca. 6 måneder kan du også bære det på din ryg eller på hoften.

Bæredygtig bæresele

Bæreselen er fremstillet af robuste og slidstærke materialer. Lige fra det åndbare mesh over det Ökotex certificerede 100 % økologiske bomuld til de solide knapper, spænder og lignende. Selen kan vaskes i vaskemaskine.

Kort overblik

➡ Kan bruges til børn fra 3,2 kg til 15 kg – med babyindsats i starten, som sælges separat

➡ Er lavet af åndbare materialer, som giver god luftcirkulation

➡ Kan nemt justeres til barnet og til den voksne op til 2 m

➡ Har polstrede stropper og lændestøtte

➡ Kan vaskes i vaskemaskine