• Gratis fragt
  • Hurtig levering
  • 30 dages returret

For at kunne skabe en tryg måde at bære ens barn på, er en god bæresele vigtig. Bæreselerne fra Ergobaby er med til at kreere de bedste vilkår for, når babyen skal bæres rundt - både for babyen og hvem end der bærer babyen rundt. Med det specialudviklede Ergobaby design bliver den ergonomiske komfort helt i top, og det er derved muligt at kunne bruge bæreselen over en længere periode uden at skabe en overbelastning i ryg eller bækken, hvilket især er en fordel efter en nylig fødsel.

 

Ergobaby er ergonomisk komfort for både mor og barn

Som navnet indikerer, så er Ergobaby bæreselerne lavet for at kunne give både mor og barn den optimale ergonomiske komfort, når selen anvendes. Da bæreselen blev designet tilbage i 2003 var det nemlig designeren Karen Frosts ønske at skabe en sele, der ikke ville skabe lige så stor belastning på bærerens ryg, men istedet fordele belastningen udover skuldrene og hofterne ved hjælp af den måde stropperne bæres på. Denne nye måde at udtænke udformningen af en bæresele på er en af grundene til, at Ergobaby den dag i dag er så populært et valg, når det kommer til bæreseler.

 

Det høje komfortniveau er også med til at gøre bæreselen til det oplagte valg, hvis barnet skal bæres over en længere periode, da distributionen af barnets vægt i en Ergobaby bæresele er med til at skabe en meget lavere belastning end ved andre typer af bæreseler.

 

Bær din baby korrekt nyhedsbrev - Liams.dk

Vind en baby- eller junior dyne!

Hver måned trækker jeg lod blandt alle der er tilmeldt mit nyhedsbrev. Vær den første til at få mine nyheder, tilbud, tips og tricks.
Nej tak – jeg hader tilbud og gode råd

Tak fordi du vil følge med - vi snakkes ved. Hilsen Lea

Skriv til os her

Chat med os