OBS: Alle produkter er rykket til vores anden webshop Børn i balance - Klik her for at besøge os 🥳

Er du på udkig efter en dyne? Hos Liams.dk har vi et stort udvalg af dyner til hele familien. 

Vi tilbringer omkring 1/3 del af vores liv i sengen, så derfor er det vigtigt at vi husker at prioritere vores sovemiljø højt. Der er mange ting at tage højde for, og vigtigst er dét at dynen kan give os ro til at sove ordenligt. Om natten bearbejder vi dagens indtryk - kroppen restituere, og gør sig klar til en ny dag. Hvis dit barn har sovet dårlit, måske pga. sved, kulde, eller lign., så vil det ikke være udvilet om dagen, og det kan have store konsekvenser for indlæring, koncentration og glæde.

Vi har dyner med mange forskellige slags fyld, men fælles for dem alle er, at de er kemifrie, økologiske og helt trygge at sove med.

Læs mere

Dyner i mange størrelser

Vi har mange forskellige størrelser af dyner - babydyner, juniordyner og voksendyner - både almindelige og med ekstra længde. Husk at vælge en dyne som passer til barnet. En for kort dyne kan gøre at barnet fryser, mens en lang dyne kan være kluntet for barnet at sove med, og samtidig kan få barnet til at svede. Leder du efter en dyne til dig selv, så vær obmærksom på, at vi har dyner med længde i 220, hvis dine tæer stikker ud. 

Hos os finder du dyner med både kapokfyld, uld og majs. De har hver deres fantastiske egenskaber, og hvis du klikker dig videre, så kan du læse om dem, hver især.