🌱 Spar 20% på ALT fra CoCoon 🌿😍 10% på ALLE moderne stofbleer 😍 🙌🏻 Op til 20% på udvalgt Bloomingville trælegetøj 🙌🏻
DKK 799,00

Du skal være hurtig - det er den sidste tilbage på lager

Dag til dag leverinig
Fri fragt over 599,-
30 dages returret

En hyggelig og blød babynest fra Cam Cam i råhvid med lyse grå prikker.

Denne babynest er lavet blandt andet i økologisk bomuld, og er perfekt til at skabe ro for baby. En babyrede som denne kan bruges i sofaen, i tremmesengen, i jeres seng, hvis i fx. ønsker at samsove, men er nervøse for at trille ovenpå baby. Den er også god at have med på farten - den fylder mindre end en barnevogns lift, og så har baby altid et hyggeligt og velkendt sted at sove. 

En babynest er god til at skabe tryghed og genkendelighed for baby'en. De bløde, høje kanter skaber en "hygge" stemning og afskærmer - et miljø barnet kender fra tiden i livmoderen. Derfor oplever mange forældre også, at den hjælper på, at baby får en bedre søvn. 

Selve babynesten har en blød skummadras i bunden så baby altid ligger komfortabelt, og i kanten er der monteret en løbegang med snor, hvilket gør du kan spænde den ind og gøre den længere - alt efter babys vækst. Derudover har den 4 bærestropper og en træplade i bunden som gør den stabil. 

Vigtigt: Skal altid placeres på en plan overflade. 

Mål: Selve madrassen måler 30 cm i bredden, 75 cm i længden og 2 cm i højden. 

Mål indvendigt: Bredde 30 cm, længde 75 cm.

Mål udvendgt: Længde 88 cm, bredde 47 cm, højde 14 cm. 

Materiale: Yderstof - 100% økologisk bomuld. Fyld - 100% økotex standard polyesterr. Madras fyld - 100% polyurathane skum. Bundplade i træfibre. OCS certificeret. 

Vask: Når den skal vaskes skal bundplade + madras fjernes samt fyld. Betrækket er monteret med en lynlås så du nemt kan få det af og på. Max 30 grader skånevask. Ingen blegning eller tørretumbling.

Se også vores andre babynests fra Cam Cam her.