Done by Deer uro – skab eventyrlig ro

Skal børneværelset opdateres med en sød uro? Er du vild med dansk design, og søger du efter en med et rent og enkelt udtryk? Vælger du en Done by Deer uro får du et moderne og stilrent ophæng, som ikke kan undgå at vække dit barns uforbeholdne interesse og nysgerrighed.

Det siges, at det ofte er i detaljen, at du skal søge løsningen. Når du indretter dit barns værelse, er det vigtigt, at du sørger for at gå stille og roligt frem. Vælg interiør med omtanke, og lad møbler og tilbehør komplementere hinanden, så dit barn ikke skal forholde sig til for meget ”støj”. Det er nemt, når du vælger produkter fra Done by Deer.

Læs mere

Skab et fantastisk børneunivers

Det er vigtigt for både store og små at have et frirum at kunne trække sig tilbage i. Det er her, du så at sige er konge i eget rige og kan slappe af og lade op med de aktiviteter, som du holder mest af.

For at give dit barn de bedste muligheder for dette, bør du gøre omgivelserne så hyggelige og inspirerende som muligt og sikre dig, at indretningen svarer til barnets alder, behov og udviklingsstadie.

For de fleste forældre er det forbundet med stor glæde at indrette barnets værelse. Sådan bør det naturligvis også være. Har du det på samme måde, og er du lige nu i gang med at indrette et børneværelse til din søn eller datter? Er du ganske godt tilfreds med stilen og interiøret, men mangler der de små unikke detaljer, som ligesom sætter prikken over i’et? Så er en uro absolut noget, som du bør overveje.

Med en Done by Deer uro er du med til at gøre omgivelserne både smukke og stimulerende. Og det er vigtigt. Selv det helt lille barn har brug for visuel stimulering for at udvikle sig optimalt.

Spred ro og glæde med en uro

Skal den bruges som pynt i legeområdet eller til at sprede hygge over puslebordet? Uanset, hvor den skal hænge, har det danske brand fantastiske ophæng, som ganske enkelt ikke kan undgå at vække positiv opmærksomhed.

Hvis du allerede kender lidt til det skønne Done by Deer univers, har du sikkert også mødt de nuttede og finurlige figurer, som er gennemgående motiver på mange af brandets produkter. Det er også dem, som du møder på de forskellige uroer, nemlig elefanten Elphee, krokodillen Croco, næsehornet Ozzo, myreslugeren Antee, giraffen Raffi og zebraen Zeebee.

En uro med eller uden musik? I 3D? Med optræk, så den kan dreje rundt, eller stationær? Se dig om herinde, og find en favorit, som du kan hænge over dit barns vugge, tremmeseng, pusleplads eller hyggekrog i hjørnet af værelset. Der er flere muligheder, og alle er lige søde og charmerende.

Brug lidt tid på at se dig om i sortimentet, og vælg så den uro, som bare er den helt rigtige til dit barn. Kombiner den eventuelt med et sæt lækkert sengetøj for en hyggelig godnatløsning.

Bestiller du i dag, sørger vi for hurtig levering. Husk, at du som altid har 30 dages returret.