OPHØRSUDSALG ⭐️⭐️20% PÅ NÆSTEN ALT ⭐️RABATTEN STIGER LØBENDE - HVOR LÆNGE TØR DU VENTE? ⭐️BRUG KODEN OPHØR2020 TIL KØB AF FASTVIKLER
Spar 20 %
DKK 63,20
DKK 79,00

Kun 2 tilbage på lager

Dag til dag leverinig
Fri fragt over 899,-
30 dages returret

Fin og praktisk mini kop fra populære Done by Deer. Kruset kommer i en flot blå farve med det søde Ozzo næsehorn på den ene side. 

Koppen er fremstillet af 100% silikone, som med sikkerhed er en langsigtet investering for dig. For når den lille derhjemme taber koppen på gulvet for 117 gang, skal du hverken ned og opsamle smadret service eller ud og købe en nyt - denne her holder nemlig til det meste. 

Koppen er designet i en mini størrelse så den passer perfekt i hånden på en lille dreng eller pige - derfor er den rigtig god som barnets første rigtige drikkekop. 

Done by Deer's silikone service, kan tåle temperaturer mellem -40 grader og 230 grader, derfor kan koppen tåle både opvaskemaskine, ovn, mikroovn og endda fryser, hvis det skulle blive nødvendigt. 

På shoppen finder du et flot udvalg af praktisk service og andet tilbehør til spisetiden - alt imellem tallerkner, bestik, drikkedunke, dækkeservietter, hagesmække osv. Se hele udvalget her

 

Materiale: 100% silikone

Mål: 7,5x6,5 cm 

Kapacitet: 160ml