Done by Deer sengerande – Søde og sikre

Med en af de lækre og praktiske Done by Deer sengerande kan du sikre dig, at dit barn har et trygt og behageligt sovemiljø, hvor det ikke risikerer at støde hovedet på vuggens hårde kanter eller få arme og ben i klemme i tremmesengen.

Måske skal sin babys vugge gøres huleagtig og tryg, så det nemmere falder til ro og forhåbentlig i søvn? Vælger du en af de flotte sengerande fra Done by Deer, som vi fører her i shoppen, får du høj kvalitet, et moderne og minimalistisk design og alletiders mulighed for at gøre sovemiljøet både sikkert, trygt og komfortabelt.

Læs mere

Optimer sovemiljøet med en sengerand

Der er flere gode grunde til at investere i en sengerand til dit barns vugge eller seng. Overordnet set kan de dog sammenfattes til ét, nemlig at du ønsker at beskytte dit barn bedst muligt.

Som nybagt forælder er der rigtigt meget at se til. Noget af det, der er vigtigst for dit barn og dig, er at sikre sig, at det får optimale betingelser for at få tilstrækkelig af den sunde søvn. Børn er naturligvis forskellige af sind, og du skal derfor ene og alene tage udgangspunkt i dit barns individuelle behov. På den måde får du ganske enkelt den bedste løsning.

Det gælder ikke mindst i forhold til sovemiljøet. Den store omvæltning, som det er at komme fra den varme og behagelige livmoder og ud i den virkelige verden, skal du sørge for at gøre så nænsom, som overhovedet muligt. Og det kan du gøre med en sengerand af høj kvalitet.

Trygge rammer

Det helt lille barn er vant til at ligge i den næsten huleagtige livmoder, hvor der er meget begrænset plads til at bevæge sig. Det betyder, at det er vant til at ligge i den såkaldte fosterstilling, hvor benene er trukket helt op til maven, og armene er placeret tæt til brystet. Her føler din baby sig tryg, og det er også den stilling, som den lille vil indtage i sit nye sovemiljø.

Med en af de lækre Done by Deer sengerande er du med til at gøre vuggen eller sengen mindre, simpelthen ved at reducere noget af den overskydende plads. Herudover afskærmer sengeranden også for generende lys, lyde og anden uro, så den lille nemmere falder til ro og i søvn.

Når kun det bedste er godt nok

Vælger du en sengerand fra det danske brand, er du garanteret høj kvalitet fra inderst til yderst. Se dig godt om i sortimentet, og find din favorit blandt de mange design og modeller.

I shoppen fører vi også lækkert økologisk sengetøj. Match det med den nye sengerand, og du får en optimal, flot og funktionel helhedsløsning.

Sengeranden er lækker, og fyldet er en kraftig skumkerne, som får den til at stå stabilt og sikkert i kanten af vuggen eller sengen. Det betyder, at du slipper for lange snore, der kan udgøre en fare for dit barn. Selv om det endnu er for lille til at kravle omkring, kan det stadigvæk tumle rundt og ende i uheldige situationer, hvis du ikke passer på. Det undgår du her.

Betrækket er af 100 % bomuld, som kan tages af og vaskes ved 30 grader. Det må ikke komme i tørretumbleren, men skal lufttørres.

Lyder det som noget, du kan bruge? Så bestil i dag. Vi tilbyder vi hurtig levering, 30 dages returret og mulighed for opdeling af din regning.