Done by Deer puslepuder – Det behagelige underlag

Det er ikke ligegyldigt, hvilken puslepude du vælger til dit barn. For at gøre bleskift, af- og påklædning og pusletiden før og efter karbadet til en hyggestund, er det vigtigt, at dit barn ligger sikkert og komfortabelt på puslebordet. Bestemmer du dig for en af de lækre og populære Done by Deer puslepuder, får du et behageligt og blødt underlag af skum og med et blødt og vandafvisende betræk.

Med et spædbarn i familien bruger du meget tid ved puslebordet. Det gælder derfor om at gøre det til et positivt sted, som både du og dit barn forbinder med ro og positivt samvær. Her er en lækker puslepude ganske enkelt uundværlig. Se vores store udvalg af Done by Deer puslepuder herunder.

Læs mere

Flot og funktionel puslepude

Som nybagt forælder til en lille ny søn eller datter ved du sikkert allerede nu, at et af de steder, hvor du virkelig har mulighed for at vise dit barn nærvær, er ved puslebordet. Og det gør du garanteret langt mere, end du havde forestillet dig, inden du blev udskrevet fra fødeafdelingen.

Så hvorfor ikke få det maksimale ud af dette frirum med dit barn, når det nu er muligt? Det forudsætter naturligvis, at omgivelserne og udstyret er i orden.

Med en af de dejlige Done by Deer puslepuder er du godt på vej til at gøre pusletiden både praktisk og afslappende. Smag og behag er heldigvis ikke ens, og du kan derfor vælge mellem flere forskellige skønne farver og søde mønstre og motiver.

Brandets minimalistiske og stilrene design er kendt og elsket af både børn og voksne. Synes du også, at ” less is more”, er det et oplagt valg til dig og dit barn.

Hvis du kender Done by Deer i forvejen, har du sikkert stiftet bekendtskab med brandets søde og charmerende figurer. De omfatter blandt andet elefanten Elphee og giraffen Raffi. Med et af dem på puslepuden, vil dit barn helt sikkert se frem til pusletid sammen med mor og far.

Tryghed og sikkerhed

Puslepuderne er bøjede på midten, så dit barn ikke risikerer at rulle ned af bordet. Du kan derfor trygt lade dit barn ligge og pludre med dig, mens du tager dig af alt det praktiske. Glem alt om trillebørn, der falder ud over kanten. Her er dit barn sikkert.

Puslepuderne er beklædt med et vandafvisende, coated betræk, der nemt og hurtigt rengøres med en fugtig klud og evt. en antibakteriel spray eller gel.

Det kan også klare en tur i vaskemaskinen med vrangen udad, hvis du ønsker det. Det anbefales at læse vaskeanvisningen på de enkelte produkter, da de kan variere og derfor ikke nødvendigvis tåler de samme grader. Tørretumbling frarådes. Selve madrassen kan håndvaskes.

Lyder det, som noget du kan bruge? Kig dig om i det spændende sortiment, og kombiner eventuelt din nye puslepude med en praktisk og funktionel pusletaske eller en af de fine ammepuder.

Når du bestiller her i shoppen, giver vi dig 30 dages returret og mulighed for opdeling af din regning.