OPHØRSUDSALG - MINIMUM 35% RABAT PÅ NÆSTEN* ALT - HAR DU FUNDET NOGET DU KAN LI'? Vi har få på lager tilbage af hver, så vente ikke for længe

Done by Deer hylder – dekorativ opbevaring

Er du i gang med at indrette børneværelset, og har du brug for nogle flotte hylder, som ikke kun er praktiske, men også skønne at kigge på? Vælger du en eller flere af de fantastiske Done by Deer hylder her i shoppen, får du noget af det bedste inden for dansk design i børnehøjde.

Her går både æstetik og funktionalitet op i en højere enhed. Dit barn får derfor ikke kun masser af plads til sine bøger og bamser og opbevaring af diverse småting, men også noget lækkert og sødt at kigge på.

Læs mere

Hylder til stort og småt

… og til store og små.

Der er ingen tvivl om, at din popularitet hos familiens yngste vil stige adskillige grader, hvis du vælger at overraske ham eller hende med en eller flere af de fantastiske hylder fra det danske brand. De er simpelthen bare ikke til at stå for.

Fra at have været rene opbevaringsmøbler bruges hylder i dag også som dekorative indslag i boligen. De kan nemt og hurtigt placeres på steder, hvor de komplementerer dele eller resten af interiøret, så du opnår præcist den stemning, som du ønsker.

Samtidig kan hylderne opfylde alle de behov, som dit barn måtte have i forhold til opbevaring af alt lige fra nips til krammedyr.

Dansk design – når det er bedst

Hos Done by Deer er man specialist i at skabe lækkert interiør til både de alleryngste og deres ældre søskende.

Såvel det håndværksmæssige som designet er af høj kvalitet, inspirerende og stimulerende. Det skyldes en innovativ tilgang og skabertrang, der i høj grad er præget af den enkelhed og renhed, som er typisk for skandinavisk design. 

Det resulterer blandt andet i nogle enestående, dekorative og søde hylder, som er så lækre, at de faktisk er pynt i sig selv.

Det er naturligvis helt og aldeles op til dig, hvor og hvordan du anvender dine nye Done by Deer hylder. Sæt dem sammen i par eller enkeltvis, så dit barn får den plads, som han/hun har brug for.

Hylder til alle

Leder du efter en robust hylde, findes der en hel serie af søde hylder med praktiske og funktionelle rum og udskæringer med brandets vanvittigt populære dyrefigurer. Find din søns/datters yndlingsfigur, og glæd ham/hende med en hylde i en flot farve og med favoritten i centrum. Det kan absolut ikke undgå at begejstre.

Vælg mellem elefanten Elphee, krokodillen Croco, zebraen Zeebee, myreslugeren Antee, næsehornet Ozzo og giraffen Raffi – der er en sød og finurlig figur til alle.

Anvend hylden på værelset, ved siden af puslebordet eller i barnets eget hyggehjørne i køkkenet eller stuen. Den kan både hænge på væggen og stå på bordet.

Hvis du søger efter en mere klassisk opbevaringsløsning, findes der også et spændende udvalg af for eksempel kvadratiske trådhylder i et moderne design og træhylder med wire-ophæng. Er du til fantastiske farver, går du absolut ikke forgæves. Done by Deers kreative designerteam bruger både pudderfarver og klare farver til at fremhæve både design og funktion.

Har du fundet den perfekte hylde til dit barn? Bestil den i dag, så sørger vi for hurtig levering. Du har naturligvis som altid 30 dages returret.