Der er kommet nye ejere - bær over med os i starten, vi gør vores bedste:-)

Done by Deer babynest – En tryg hule til de mindste

Er du på udkig efter en dejlig blød og superlækker babynest til din baby? Med en skøn Done by Deer babynest får din baby et trygt sted, hvor det kan falde til ro. Brug den derhjemme, i dagplejen, på farten i barnevognen eller på weekendtur til familien – til formiddags- og eftermiddagsluren på sofaen, i kravlegården eller til nattesøvnen i vuggen eller i tremmesengen.

Overgangen fra den varme, bløde livmoder til den store og uoverskuelige verden må være overvældende.  Babynestens komfortable, høje og faste sider omslutter den lille, og med en tyk og behagelig madras får dit barn en varme og komfort, som minder om tiden i mors mave.

Læs mere

Fra mors mave til babyrede

En babynest er en virkelig god investering. Hvis du vælger en af de dejlige modeller fra Done by Deer, får du høj kvalitet fra inderst til yderst. Reden føles dejlig varm og komfortabel, og det nyfødte barn vil derfor føle sig godt tilpas og hurtigt finde ro.

Direkte oversat betyder det ”babyrede”, og det er netop, hvad det er. I denne lille hule kan barnet føle sig tryg og afskærmet fra den store verden udenfor. Og det har den lille brug for.

Det kan ikke undgå at give et lille stik i dit moderhjerte, første gang du lægger din baby i sin fine vugge eller flotte seng. Han eller hun vil synes ganske lille og lidt fortabt, og det skyldes ikke kun, at et spædbarn vitterligt er lille. Det skyldes også, at det stadigvæk foretrækker at ligge i den fosterstilling, som det er vant til fra sin tid i livmoderen. Det vil sige med benene trukket op mod maven og armene ind mod brystet. Sådan vil din søn eller datter ligge det første stykke tid.

I livmoderen var der begrænset med plads, og den lille følte sig derfor dejligt tryg. Nu er der masser af plads, lyde og indtryk rundt om barnet. Denne ”støj” kan du hjælpe med at reducere med en fin babyrede.

Når kun det bedste er godt nok

Hos Done by Deer designer man fantastiske modeller af høj kvalitet, som er både lækre og dejligt vamsede, og hvor der er rigeligt med luft omkring hovedet, så den lille ikke risikerer at blive overophedet.

Nyfødte børn kommer i mange størrelser. For at der skal være plads til både store og små, kan størrelsen justeres i længden. Det skaber herudover yderligere plads til en dyne, hvis der skulle være brug for det.

Alle har brug for tilstrækkeligt med søvn, børn som voksne. For nyfødte børn fylder den en uforholdsmæssig stor del af døgnet, dag som nat. Med en fin babynest sikrer du dig, at dit barn får nok af den gode, sunde og dybe søvn. Det giver ikke kun ham eller hende optimale betingelser for at udvikle sig, men også dig ro i sindet.

Kig dig om, og vælg din favorit. Bestiller du hos Liams.dk, har du 30 dages returret og mulighed for opdeling af din regning.