Done by Deer ammepuder – Komfort og støtte

Er du gravid og på udkig efter en lækker og superkomfortabel ammepude, så du kan komme godt i gang med amningen, når den lille ny melder sin ankomst? Hvis din mave er ved at være af en størrelse, som belaster ryg og lænd, kan du allerede nu have stor gavn af en af de mange dejlige modeller, som du finder her i shoppen.

Hvorfor ikke tage din nye ammepude i brug nu, hvor du er gravid og vil have gavn af støtte og aflastning? Du skal passe på dig selv, så du kan passe på din baby om ikke så længe. Overvej det, og få fuld gavn af din pude. Se alle vores lækre Done by Deer ammepuder herunder.

Læs mere

Velvære og velbehag med din nye ammepude

Graviditet, fødsel og amning er alt sammen noget, som er utroligt hårdt for din krop. Som gravid eller nybagt mor gennemgår du både fysisk og psykisk mange forskellige faser, som kan være yderst belastende.

Det gælder derfor om at give dig selv de absolut bedste betingelser, så du reducerer smerter og ubehag bedst muligt.

Hvis du ikke før har haft brug for en ammepude, kan det være svært at forstå, at den kan have en stor betydning for dit velvære. Men det kan den.

Når maven bliver stor, kan du bruge den til at give plads og støtte, så du kan få en behagelig nattesøvn. Skal der slappes af på sofaen, kan du placere den under knæene eller hæve fødderne for afslapning og hjælp mod væskeophobning.

Alle er forskellige, og det er kun dig, der ved, hvordan du får mest gavn af den. Så brug den, som du har lyst til og behov for.

Få en optimal ammestilling

Når den lille ny er ankommet, er det blevet tid til at få gang i amningen. Det er ikke helt forkert at sige, at ikke to forløb er ens.

Mens nogle kvinder oplever, at mælken løber til med det samme, og baby straks lader sig lægge til brystet og sutter, må andre døje med for lidt eller for meget mælk, brystbetændelse og en baby, der enten har svært ved at lære sutteteknikken, eller som bare ikke vil die.

Med en ammepude kan du finde frem til den perfekte ammestilling til dig og dit barn. Det har stor betydning, at både du slapper af, og at den lille føler sig godt tilpas, når han eller hun lægges til brystet. Her er en ammepude uundværlig.

Garanti for høj kvalitet

Vælger du en af de dejlige Done by Deer ammepuder, er du garanteret et kvalitetsprodukt i et superlækkert design og med stor funktionalitet.

Det skyldes ikke mindst polyesterfyldet og det bløde Øko-Tex-certificerede bomuldsbetræk i dejlige farver, mønstre eller motiver. Da fyldet er formstabilt, vil du ikke opleve, at puden pludselig synker sammen, og din baby ligger forkert, eller at du ikke får den støtte af nakke og arme, som du har brug for.

Glem alt om dårlig lugt af sur mælk og kedelige misfarvninger på betrækket. Det vasker du væk ved 60 grader.

Tip: Har du brug for et godt ammeindlæg, så du undgår grimme skjolder på blusen? Vi har mange forskellige naturlige og bløde ammeindlæg, du kan vælge imellem.

Bestiller du din nye ammepude hos os, har du 30 dages returret og mulighed for opdeling af din regning.