•  5 stjerner på Trustpilot
20% på alt Cocoon kapok produkter netop nu! Tryk her. *Gælder ikke i forvejen nedsatte varer og pakker med rabat.

Done by Deer – Dansk design

Done by Deer er din mulighed for at få moderne dansk design, tryghed og funktionalitet ind i dit barns liv. Det er fantastisk at være forælder til en lille ny verdensborger. Det er endnu mere fantastisk, når du kan forkæle dit barn med sødt og lækkert babyudstyr og smart og stilfuldt interiør i en kvalitet, der er i en klasse for sig – nemlig den allerbedste. Det er Done by Deer garant for.

Som far eller mor har du naturligvis den samme klare holdning, som vi har. Nemlig at dit barn fortjener det absolut bedste. Se dig om på de virtuelle hylder, vælg dine favoritter, og glæd dig over at kunne skabe nogle inspirerende og trygge rammer for dit barn. Nemt og bekvemt.

Læs mere

Done by Deer JUNIOR sengetøj Sleepy GREY

399,-
Done by Deer JUNIOR sengetøj Sleepy BLUE

Done by Deer JUNIOR sengetøj Sleepy BLUE

399,-

Sleepy BLUE baby sengetøj fra Done by Deer

299,-
Done by Deer JUNIOR sengetøj Sleepy POWDER

Done by Deer JUNIOR sengetøj Sleepy POWDER

399,-

Done by Deer BABY sengetøj Sleepy GREY

299,-

Happy dots hvidt JUNIOR sengetøj fra Done by Deer

399,-

Happy dots hvidt BABY sengetøj fra Done by Deer

299,-

Happy dots blåt BABY sengetøj fra Done by Deer

299,-
Done by Deer sengetøj Sleepy POWDER

Done by Deer sengetøj Sleepy POWDER

299,-
Done by Deer Raffi grå/guld puslepude

Done by Deer Raffi grå/guld puslepude

399,-

Ballon POWDER JUNIOR sengetøj fra Done by Deer

399,-
Ballon DARK BLUE junior sengetøj fra Done by Deer

Ballon DARK BLUE JUNIOR sengetøj fra Done by Deer

399,-
Ballon BLUE junior sengetøj fra Done by Deer

Ballon BLUE JUNIOR sengetøj fra Done by Deer

399,-
Done by Deer prikket grå Babynest

Done by Deer prikket grå Babynest

599,-
Done by Deer JUNIOR sengetøj Happy dots blå

Done by Deer JUNIOR sengetøj Happy dots blå

399,-
Done by Deer junior sengetøj Ballon Dark Powder

Done by Deer junior sengetøj Ballon Dark Powder

399,-
Happy dots blå babynest fra Done bydeer

Done by Deer Happy Dots blå Babynest

599,-

Done by Deer Happy dots blå

399,-
Done by Deer Contour GREY quilted tæppe

Done by Deer Contour GREY quilted tæppe

349,-
Blå babynest fra Done by Deer

Done by Deer blå babynest

599,-

Done by Deer Ballon POWDER ammepude

399,-
Done by Deer Ballon GREY ammepude

Done by Deer Ballon GREY ammepude

399,-
Done by Deer Ballon BLUE babynest

Done by Deer Ballon BLUE babynest

599,-
Fjern dansk moms på priserne
Done by Deer babynest Happy dots pudder

Done by Deer babynest Happy dots pudder

599,-
Done by Deer BABY sengetøj Ballon Dark Blue

Done by Deer BABY sengetøj Ballon Dark Blue

299,-

Done by Deer ammepude Pudder

499,-349,-
Spar 30%

Done by Deer ammepude Prikket grå

399,-

Done by Deer ammepude Happy dots blå

399,-

Done by Deer ammepude Happy dots

399,-

Done by Deer ammepude Blå

499,-349,-
Spar 30%

Done by Deer ammepude Ballon BLUE

399,-

Ballon POWDER BABY sengetøj fra Done by Deer

299,-

Ballon GREY JUNIOR sengetøj fra Done by Deer

399,-
Ballon GREY babynest fra Done by Deer

Ballon GREY babynest fra Done by Deer

599,-

Ballon GREY BABY sengetøj fra Done by Deer

299,-
Ballon DARK POWDER BABY sengetøj fra Done by Deer

Ballon DARK POWDER BABY sengetøj fra Done by Deer

299,-
Ballon BLUE BABY sengetøj fra Done by Deer

Ballon BLUE BABY sengetøj fra Done by Deer

299,-

Danske livsstilprodukter i børnehøjde

Det skal være trygt og sjovt at være barn. Det gøres blandt andet ved som far og mor at skabe omgivelser, som er harmoniske, stimulerende og fulde af skæg og ballade. Der skal simpelthen være en behagelig balance mellem ”fuld fart fremad” og ”ro og fred”.

Det kan du være med til at sikre dig ved at vælge noget af det absolut mest innovative inden for babyudstyr og interiør til familiens yngste. Done by Deer er i dag et af de populæreste mærker inden for moderne livsstilsprodukter til babyer og småbørn – og dermed deres forældre. Og det er absolut ikke uden grund.

Kvalitetsbevidst og kompromisløs

Det er et moderne og miljøvenligt brand, hvor der på intet tidspunkt bliver gået på kompromis med kvaliteten af de elementer, som tilsammen resulterer i fantastiske produkter. Det gælder i forhold til materialer, design, forarbejdning og sikkerhed. Det kan både ses og mærkes.

Synes du, at der er noget ved brandet, der virker dejligt bekendt? Det har du sikkert ret i. Før lanceringen af Done by Deer i 2014, hed det ”Silly U”. Selv om navnet er nyt, er tilgangen den samme: at give din familie de bedste forudsætninger for at få noget af det allerbedste inden for udstyr og interiør til både det helt lille spædbarn og evt. de lidt større søskende.

Stort og alsidigt sortiment

Det er svært ikke at blive begejstret for den spændende serie. Den omfatter stimulerende og udviklende legetøj, søde krammedyr, lækkert og økologisk sengetøj, praktiske spisesæt, behagelige amme- og puslepuder, en hel linje inden for moderne indretning og meget andet spændende.

Vælg en eller flere favoritter, og brug det til at give dit barn de bedste betingelser for at udvikle sig og vokse op i et stimulerende, inspirerende og hyggeligt hjem med plads til at lege og have det sjovt.

Har du for eksempel brug for en lækker ammepude med et sødt betræk af 100 % Øko-Tex® certificeret bomuld, så både du og dit barn har det sundt og behageligt, når der skal hygges med amning? Eller er du på udkig efter blødt og sødt sengetøj til vuggen, barnevognen eller sengen, og skal det være 100 % miljøvenligt? Så finder du det og meget af alt det andet fantastiske fra Done by Deer hos os.

Innovativt design med sødme og kant

Det er in-house designer Helene Hjorth, der sammen med sit dygtige og kreative team, fremtryller de lækre, fine og ikke mindst superfunktionelle produkter. Hun er også den visionære designer, der med sin forfriskende tilgang, lægger navn til brandet. Hjort(h) betyder deer på engelsk, og det har så resulteret i det finurlige og meget unikke navn.

Netop det lidt skæve går igen i de nuttede og sjove figurer, som er et gennemgående tema i mange af produkterne. Mon ikke du har stiftet bekendtskab med dem før? De er om noget blevet synonyme med brandet.

Sig hej til næsehornet Ozzo, giraffen Raffi, zebraen Zeebee, myreslugeren Antee, krokodillen Croco og ikke mindst den elskelige elefant Elphee. De er designet til at blive krammet og holdt af, simpelthen. Man pas på – der er dømt nuttetheds-alarm!

For at opnå den perfekte balance kombineres det søde design med grafiske streger og enkle linjer, så udtrykket bliver nutidigt, charmerende, humoristisk og med kant. Glem alt om kedeligt og strømlinet – her er der højt til loftet, lyse og behagelige farver, der ikke overdøver funktionen, men tværtimod supplerer den på den allerfineste måde.

Tryghed frem for alt

Som forælder er du naturligvis opmærksom på, at dit barn ikke blive udsat for farlig kemi, og at de produkter, som det omgiver sig med, er fremstillet af 1 klasses materialer og på en forsvarlig måde.

Hos Done by Deer vægter man sikkerhed og tryghed højt. Du kan derfor glæde dig over produkter, som er 100 % miljøvenlige, og som er gennemtestede naturligt i forhold til at overholde skrappe europæiske sikkerhedsstandarder.

Det er naturligvis betryggende, fordi det lille barn i høj grad føler og smager på meget af det, som det kommer i nærheden af. Glem alt om bekymringer om skadelige tilsætningsstoffer eller mangelfuld forarbejdning. Det findes ikke hos Done by Deer. Sikkerheden er simpelthen, som den skal være, helt i top.

Find favoritter og inspiration

Lad os bare være ærlige og sige det ligeud: Vi er ovenud begejstrede for det banebrydende danske brand. Men det har du sikkert allerede gættet. Har du det lige som os og glæder dig til at overraske resten af familien med noget af alt det dejlige, som du ser herinde? Hvorfor så ikke bare komme i gang? Sæt dig godt tilbage i yndlingsstolen, og nyd at gå på opdagelse i shoppen.

Vi udvider og opdaterer løbende med spændende produkter fra aktuelle kollektioner, så du altid har et stort og alsidigt udvalg at vælge mellem. Mangler du inspiration, en fødselsdagsgave eller en venindegave, så finder du det sikkert også herinde.

Sender du din bestilling afsted i dag, sørger vi for hurtig levering. Husk, at du som altid har 30 dages returret og mulighed for opdeling af din regning.