DKK 1.049,00

Størrelse

Find din størrelse

Tast din tøjstørrelse og din højde, så kan du finde ud af, hvilken størrelse vikle, du skal vælge. Guiden er vejledende.


GSM: 200
Materiale: 100% økologisk bomuld
Type: Vævet fastvikle
Farve: Grålige striber

Betal med børnepenge den 18. januar
Fri fragt over 599,-
Julegaver byttes indtil 11. januar

Waves Silver er en klassisk vikle fra Didymos i grålige striber i bølgemønster.

Skøn 100% bomuldsvikle med GSM på 200. Den er blød og lækker og passer både til nyfødte og større børn. 

Stoffet er en anelse fluffy og med en anelse tekstur, hvilket gør den grippy og god at binde. Når den først er bundet, så bliver knuden siddende.

Kan jeg bruge Ada Monochrom fastviklen til sommer?

Ja - det er en let og luftig bomuldsvikle. Husk dog, at vi alle er forskellige, og at nogen børn er varmere end andre - men som udgangspunkt vil den egne sig fint til sommer, pga det tynde stof. Vælg evt. at binde med en 1-lags binding - husk at hvert lag stof du har uden på baby svarer til et lag tøj - så hvis du binder med 3 lag uden på baby, vil det svare til at baby har 3 lag tøj på - og ja, det bliver immevæk lidt varmt i sommervarmen ;-) 

Det kan sagtens være, at dit barn skal nøjes med en let og tynd body under viklen - så er det selvfølgelig bare vigtigt at du beskytter evt. udsatte hudområder mod solen. 

Hvis du vil have en endnu luftigere slynge, så skal du overveje én med bambus - du kan se vores udvalg af bambus vikler her. 

Er slyngen økologisk og sikker at bruge? 

Ja og ja - fastvikler fra Didymos er alle i økologisk bomuld. Husk at dit barn ofte vil sutte og få viklen i munden, så det er derfor en dog idé at overveje, om du vil vælge økologisk stof, når du vælger en bæresele eller vikle til dit barn. Det er et individuelt valg - men mange tænker ikke over det ved køb, og derfor synes jeg, det er vigtigt at informere dig herom. 

MHT. sikkerhed er alle vikler testet og kan bære mange flere kg. end dit barn vejer. Mange slynger og fastvikler er testet op til 100 kg - og det gælder også Didymos.