15% på alle pusletasker lige nu 👏🏻😍 Kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter
DKK 649,00

Størrelse

Find din størrelse

Tast din tøjstørrelse og din højde, så kan du finde ud af, hvilken størrelse vikle, du skal vælge. Guiden er vejledende.


GSM: 230
Materiale: 100% økologisk bomuld
Type: Vævet fastvikle
Farve: Blå

Du skal være hurtig - det er den sidste tilbage på lager

Dag til dag leverinig
Fri fragt over 599,-
30 dages returret

Denne fastvikle fra Didymos hedder Jade og er vævet i et mix af råhvid/naturlig hvid og lys blåt økologisk boomuld - en vikle som får dig til at tænke på forår. 

Didymos har lavet en ny "basis" serie, som er klassiske, enkle fastvikler og ringslynger i enkle farver til en god pris.

Det er en fastvikle som er vævet i en cross twill vævning, og det giver godt bærekomfort og støtte til en rigtig god pris.

Denne Didymos fastvikle er en af de billigste økologiske fastvikler på markedet, og du får en fantatisk all-round vikle, som er god til nyfødte, større børn og til nybegyndere. Den er også let og rimelig luftig, og vil også kunne gå til den danske sommer, uden at i smelter væk. Den er blød lige fra æsken, og er i højeste kvalitet.

Her har Didymos absolut skabt en fantastisk vikle som er god for alle - men til en virkelig god pris. Er du på udkig efter en økologisk fastvikle til en overkommelig pris, så er denne et godt bud. Den findes også i andre farver.

Hos liams.dk sørger vi for, at din pakke er sendt ud af døren samme dag, hvis du bestiller inden kl. 14.00. Det er nemt at handle på shoppen, og hvis der opstår spørgsmål, så er du velkommen til at ringe til os, eller sende en mail på info@liams.dk - vi sidder klar til at hjælpe dig :-)