DKK 1.150,00
GSM: 200
Materiale: 100% bomuld

Udsolgt


Betal med børnepenge den 18. januar
Fri fragt over 599,-
Julegaver byttes indtil 11. januar

Type: Vævet vikletai
Materiale: 100% økologisk bomuld
Vægt/GSM: 200 g/m2
Vævning:Jacquard

Denne smukke Didytai, også kaldet en vikletai, er den perfekte blanding mellem en bæresele og en vikle. Det er nemt at lære at bruge en vikletai, og den støtter både dig og dit barn perfekt. Du kan bære dit barn på maven eller på hoften - når barnet kan holde hoved selv kan den også bruges på ryggen. 

Denne fantastiske udgave er i et særligt bølge mønster i grå nuancer. Måden DidyTai'en er vævet på gør at stoffet får struktur og at de knuder du binder holder og ikke glider fra hinanden. 

Giver god støtte både til nyfødte og større tumlinge. Panelet (det stykke stof hvor babys numse er placeret) kan indstilles, sådan at det passer præcist fra knæhase til knæhase og derfor kan den bruges helt fra din baby bliver født - nogle vikletais kan ikke indstilles i panelet, og der laves så én til spædbørn og én til større børn. Det er en smags sag, men er du i tvivl om hvilken størrelse du skal bruge, så køb en der både går til nyfødte og større børn, som denne. 

Anmeldelser

Fået 0/5 stjerner, baseret på kundeanmeldelser.


Anmeldelse af
Den. 10-09-2018

5 stjerner ud af 5

Jeg har indtil nu brugt fastvikler, men trængte til et hurtigere alternativ til at få min 16 mdrs søn op på både maven og ryggen. Didytai er let at få på, og sidder godt og komfortabelt på både mig og sønnen nærmest uden anstrengelse :)