OPHØRSUDSALG ⭐️⭐️25% PÅ NÆSTEN ALT ⭐️RABATTEN STIGER LØBENDE - HVOR LÆNGE TØR DU VENTE? ⭐️BRUG KODEN OPHØR2020 TIL KØB AF FASTVIKLER
Spar 25 %
DKK 899,25
DKK 1.199,00
Mærke: Didymos
Type: Didyklick
Farve: Mønstre/motiver

Du skal være hurtig - det er den sidste tilbage på lager

Dag til dag leverinig
Fri fragt over 899,-
30 dages returret

Didyklick er en blanding imellem en bæresele og en vikletai.

Klik bæltet omkring livet, put din baby i, bind skulderstropperne, også er du klar til at gå. Du kan bære lige hvor du vil, og så længe du vil i en Didyklick, og din baby er bundet som i en fastvikle - tæt og ergonomisk korrekt. Den er lavet i vævet stof - præcis som en fastvikle.

Selen kaldes også en "half buckle carrer" og den kombinerer supporten og fleksibiliteten fra en fastvikle med det simple og nemme fra en bæresele. 

Mave bæltet er vatteret/foret så det er blødt mod din krop, og det lukkes med et enkelt klik-spænde - præcis som på en bæresele. 

Selve panelet der støtter babys krop kan også indstilles efter babys størrelse, og danner en "pung" som baby kan sidde i. Skulderstropperne er brede og kan spredes ud, så de støtter over hele ryggen. De skal bindes hver gang, og det giver fleksibilitet til bæreredskabet, og det passer til alle. 

Panelet hvor babys numse er placeret kan indstilles så den kan passe til nyfødte.

Didyklick'en giver dig mulighed for at bære din baby mave mod mave - på hoften - og på ryggen (når baby selv kan holde hovedet). 

Kort opsummering af Didyklick:

- Blødt mave bælte med sikre klik spænder - kan justeres så det passer til alle.

- Blødt panel som støtter baby - der er tilføjet en hætte som kan beskytte imod vind og vejr. 

- Brede skulderstropper som gør det komfortabelt at bære - også i længere tid.

- Materiale: Panelet og skulderstropperne er lavet af vævet stof, som en fastvikle. Det er lavet i økologisk bomuld, er robust og holdbart og har et diagonalt stræk.

- Sikkerhed: Overholder EU sikkerheds standard CEN/TR 16512.

- Passer til: Alle børn fra 3-20 kg.