•   Gratis og hurtig levering
TILBUD PÅ BELOVED SLINGS - SPAR 20% PÅ ALLE BELOVED SLINGS MED RABATKODEN BELOVED

DIDYMOS har eksisteret siden 1972 og blev opstartet af Erika Hoffmann. Det er en fantastisk fortælling om, hvordan hun blev mor til tvillinger, og i forvejen havde 2 børn - i en tid hvor man ikke sov med børn i sengen, og "børn skulle ses men ikke høres". En historie om, hvordan hun lærte sig selv at vikle og hvordan hun blev ved med at kæmpe for, at sprede budskabet om de gode egenskaber der er ved at bære sine børn! 

DIDYMOS producerer slynger, vikler og vikletai i vævet materiale. Alle produkterne er i fantastisk kvalitet, og køber du varer fra DIDYMOS er du sikker på at få en rigtig god vikle - altid til en fornuftig pris. Deres produkter er lavet i mange forskellige materialer, og du vil støde på vikler med hamp, uld, silke, bomuld og aplace. Søger du en speciel vikle som vi ikke har på lager? Hold dig ikke tilbage med at skrive til os - så køber vi den med hjem, næste gang vi bestiller :-) få nemmest fat på os på lea@liams.dk

 

Bær din baby korrekt nyhedsbrev - Liams.dk

Vind en baby- eller junior dyne!

Hver måned trækker jeg lod blandt alle der er tilmeldt mit nyhedsbrev. Vær den første til at få mine nyheder, tilbud, tips og tricks.
Nej tak – jeg hader tilbud og gode råd

Tak fordi du vil følge med - vi snakkes ved. Hilsen Lea

Skriv til os her

Chat med os