Der er kommet nye ejere - bær over med os i starten, vi gør vores bedste:-)

Collect Furniture er unikt dansk design i meget høj kvalitet. Manden og designeren bag disse fantastiske børnemøbler er Frederic Collette. Tanken bag møblerne er at pirre og motivere børns nysgerrighed samtidig med at forældre og bedsteforældre bliver tiltrukket af den store kvalitet og det flotte design, som møblerne indeholder. Find din favorit fra Collect Furniture nedenfor eller se vores andre børnemøbler.

Læs mere

Hvem er Collect?

Collect Furniture blev grundlagt i 2008, og alle møblerne er designet af Fredric Collect. Han har en baggrund som civilingenør, og han er derfor selv dybt involveret i alle faser af produktionen, og han har enorm fokus på hvert enkelt møbels miljøpåvirkning gennem herle produktionen. Det kommer til udtryk i alt lige fra brugen af certificeret bæredygtigt træ, olie og lim til etikken omkring produktion, valg af emballage og sundhredpåvirkningen af de børn som skal bruge de lækre møbler. Alt dette har medført, at nogle af Collect Furnitures møbler har fået tildelt det nordiske miljømærke Svanemærket.

Meningen med det flotte og elegante design er, at det også skal være pænt at se på for forældre og bedsteforældre. Det betyder, at børnemøblerne ikke kun er til børneværelset, men de kan bruges overalt i hjemmet. De kan derfor være fantastiske til at give børnene deres egen plads i de voksnes rum som f.eks. stuen, hvor man sagtens kan have både Stool og Stoolesk til at stå frit fremme.

Alt dette gør, at man med et køb af et møbel fra Collect Furniture får nogle flotte, sikre møbler i høj kvalitet, som kan holde i flere generationer. En fremragende gaveide til barnet, der har alt.