Der er kommet nye ejere - bær over med os i starten, vi gør vores bedste:-)
DKK 474,00

Dag til dag leverinig
Fri fragt over 899,-
30 dages returret

Størrelse: 40 x 70 x 7 cm
Fyld: 100% økologisk kapok
Ydre: 100% økologisk bomuld

Tillægsmadras til Kili seng fra Cocoon Company – når sengen vokser kan madrassen vokse med. Har du allerede en madras med kapokfyld, behøver du ikke at købe en helt ny, fordi junior med seng vokser i længden.

Cocoon Company har designet nogle kapokmadrasser, så de kan vokse med dit barn. Når kroppen bliver for lang, og sengen skal trækkes ud, kan du derfor nøjes med at købe en tillægsmadras frem for en helt ny.

Svæv til drømmeland med Coccon Company

Alle har ret til en god nats søvn og med en økologisk madras fyldt med den blødeste kapok ville selv prinsessen fra eventyret ikke have kunnet mærke ærten.

De naturlige fibre fra de store, majestætiske kapoktræer giver kroppen de optimale forhold hele natten. De er både allergivenlige og antibakterielle, så søvnen bliver både dyb og sund.

Få mere glæde af din investering med en tillægsmadras

Det er ikke nødvendigt at udskyde købet af en madras med kapokfyld til den lille er blevet stor nok til sin juniorseng, for Cocoon Company har med denne tillægsmadras gjort det muligt at forlænge den baby-madrassen i stedet for at købe en helt ny. Vil du gerne dække ’revnen’ mellem de to madrasser kan du vælge at lægge en kapok topmadras over. Den har yderligere den fordel, at den kan vaskes, hvis der skulle ske et uheld.

Vi anbefaler, at du bruger et økologisk vaskemiddel, f.eks. Ulrich Natürlich flydende vaskemiddel, og derefter tørrer den i tørretumbler, til den er helt tør (hvilket varer længere, end du tror, fordi fibrene er så absorberende).

Bestil allerede i dag, og lad madrassen vokse med dit barn. Husk, du har altid 30 dages fuld returret på dine bestillinger. Varerne skal blot returneres i original emballage og i ubrugt stand.

Pleje af kapok madrasser

Kapok er et naturmateriale, og madrassen er stoppet med kapok - det er altså ikke et stort stykke, som fx. en skummadras, og derfor kan kapokken også "flytte" sig i madrassen og forme sig efter længere tids påvirkning det samme sted. Det betyder, at du kan opleve mindre "udhulninger" i madrassen - fx. ved hovedet, hvis kapokken flytter sig. Derfor skal du indimellem banke din kapok madras, så kapok fibrene falder på plads. Derudover anbefales det at lufte madrassen stående indimellem, og desuden vende den jævnligt.

Anmeldelser

Fået 0/5 stjerner, baseret på kundeanmeldelser.


Anmeldelse af
Den. 12-07-2018

5 stjerner ud af 5

Super madras